A Formentera, per connectar

Esdeveniments,Próximo Ferry | Març 23, 2017

Aprendre gaudint i desconnectar per connectar. Aquesta és la filosofia de Formentera 2.0, una trobada amb experts en creativitat, noves tecnologies i comunicació digital que se celebra anualment a Formentera i que enguany arriba a la seva cinquena edició.

Les Jornades de noves tecnologies i cultura digital, que tindran lloc entre els dies 4 i 7 de maig, representen una gran ocasió per obrir la ment, fomentar l’intercanvi d’idees i coneixement i veure allò que està passant en l’àmbit de la cultura digital. És una fantàstica oportunitat per connectar, compartir i aprendre amb professionals de referència.

En aquesta edició del Formentera 2.0, els assistents podran compartir coneixement amb Ana Castro Colas, Media & digital Manager de Coca-Cola; Bernardo Crespo, líder de transformació digital a Divisadero i a IE Bussiness School; Carlos Fernández Guerra, director digital i Social Media de Iberdrola; Franc Aleu, director creatiu; David Saura, director de continguts del FC Barcelona; Bruno Sellés, co-fundador de vasava.es; i Phil González, fundador d’Instagramers.

La proximitat entre ponents i assistents en un entorn inspiracional i proper com Formentera diferencia i dóna valor a aquesta nova cita del Formentera 2.0, una trobada multidisciplinar adreçada a apassionats i curiosos de l’entorn digital, emprenedors, periodistes, comunicadors, creatius, directors de comunicació i màrqueting, Community Managers, professionals independents, gestors de continguts, institucions, organitzacions, bloggers i persones que vulguin posar-se al dia en noves tecnologies i comunicació.

Trobareu més informació en el web: www.formentera20.com

 

____________

COM VIATJAR (EN COTXE O NOMÉS PASSATGERS) D’EIVISSA A FORMENTERA

Per viatjar en ferri entre Eivissa i Formentera, ja sigui en el teu propi cotxe o com a passatger, tens a la teva disposició l’APP de Próximo Ferry a les botigues d’Apple i Google Play. Allà podràs comprar els tiquets, per a passatgers i cohe, del ferri entre Eivissa i Formentera. Ho podràs fer també en www.proximoferry.com