FORMENTERA 2.0: LA CONNEXIÓ AMB LA CULTURA DIGITAL, LES NOVES TECNOLOGIES I LA COMUNICACIÓ

Esdeveniments | Març 22, 2018

Sarah Harmon, responsable de LinkedIn Iberia o Gloria Molins, directora d’experiències i presentacions mundials d’Airbnb són alguns dels ponents a nivell internacional d’aquesta sisena edició.

Els lectors del Blog de Próximo Ferry tenen un 25% de descompte en el preu del Formentera 2.0 .

Text: T. Roig | Fotografia: Formentera 2.0

El proper 3 de maig començarà la sisena edició del Formentera 2.0, una trobada amb experts en creativitat, noves tecnologies i comunicació digital que se celebra anualment a Formentera.

Durant quatre dies tindrem una immillorable ocasió per obrir la ment, fomentar l’intercanvi d’idees i coneixement i veure allò que està passant en l’àmbit de la cultura digital. És una oportunitat per connectar, compartir i aprendre amb professionals de referència.

Com a empresa 100% digital, Próximo Ferry (que per cert, començava a caminar el mateix any de la primera edició del Formentera 2.0) no pot més que estar entusiasmada amb aquesta iniciativa i ens sentim, a més, molt privilegiats de que aquest esdeveniment de referencia en el entorn digital es faci a la nostra illa. Compartir idees i dubtes amb professionals d’alt nivell aquí, a Formentera, és un luxe que no ens volem perdre.

Sabem de la importància que tenen el màrqueting i la comunicació online i com són de determinants per a les companyies les inversions ben fetes en aquest àmbit. Per aquest motiu estam molt contents de poder parlar d’aquest esdeveniment als lectors d’aquest blog i vos volem fer saber que si teniu interès en assistir-hi, introduint el codi promocional “Próximo F.“(1) en fer la inscripció obtindreu un 25% de descompte en el preu final.

Alguns noms de l’edició d’enguany són Sarah Harmon Country Manager de LinkedIn Iberia, amb qui examinarem les tendències en el mercat laboral. Treballadors Independents / Gig Economy, Intel·ligència Artificial & Automatització i bretxa d’habilitats. Cada vegada més Linkedin és un referent a l’hora de buscar talent, professionals i feina, cal saber com utilitzar aquesta plataforma i tenim a la seva directora que ens ho explicarà; Gloria Molins, Head of Global Launches, Experiences a Airbnb, que ha dedicat els últims anys de la seva trajectòria professional a formar-se en empreses com Hewlett Packard (dirigint el canal Apple), Hilton i Google; o Lluís Alsina qui va ser el director d’innovació del FC Barcelona i, en l’actualitat, és el responsable d’estratègia digital i xarxes de Gestmusic Endemol, ara mateix un referent en social media per tota la campanya que ha portat a Operación Triumfo i ha revolucionat les xarxes. Mai cap programa de televisió havia estat trending topic tres mesos seguits.

Podeu consultar el programa sencer en aquest link i comprovareu l’alt nivell de ponents que hi trobarem. Ja comptem els dies per poder-hi ser, escoltar-los en viu i en directe, compartir els nostres dubtes i agafar idees i poder-ho aplicar a la nostra empresa.

A l’era digital hem d’aprofitar les eines que tenim al nostre abast per comunicar bé el que estem fent i treure’n el major profit i aquestes jornades de Formentera 2.0 són una gran oportunitat. No passa cada dia que puguis compartir experiències amb experts d’aquest nivell.

Reserva’t les dates: del 3 al 6 de maig.

Podeu veure mes informació a www.formentera20.com

(1) Les places són limitades i aquesta oferta no és acumulable a altres.

________________________________________________________

PUBLICITAT

www.proximoferry.com

Pensant en el proper viatge?
Entra a www.proximoferry.com i compra el teu
bitllet de ferry per moure’t entre Eivissa i Formentera.