Si t’agrada el futbol, veuen a Formentera

Próximo Ferry | Octubre 28, 2022

Si ets fan d’aquest esport, t’agradarà viure l’experiéncia de veure enguany, el primer equip del SD Formentera jugant en la segona Real Federació Espanyola de Futbol. A més, gaundint d’aquest entorn privilegiat amb bon temps, on podràs degustar la seva gastronomia, i visitar llocs increïbles. Què més es pot demanar?

  • Club de Fútbol: SD Formentera
  • Viatjar en família: oci esportiu.
  • Per què viatjar en temporada baixa a Formentera?
  • Com arribar a Formentera?

Club de Fútbol: SD Formentera

SD Formentera és el club de fútbol fundat l’any 1.971, amb un equip que juga amb molta illusió, aquesta temporada cada dues setmanes juguen contra equips, catalans, valencians, aragonesos…. Pots veure tota la informació dels partits que disputen aquí.

S. D Formentera

Viatjar en família

Si viatges en família, aprofita per a més enllà de la diversió, veure el partit amb els teus fills és el moment ideal per a comunicar i inculcar valors, actitud i idees. Sempre aporta una cosa positiva i és moment per a compartir oci en família, i al mateix temps transmetre esportivitat, companyonia, respecte… Convertint-se en un record inesborrable.

Crear hàbits esportius al mateix temps que aprendre a seguir unes regles i allunyar del sedentarisme són alguns dels beneficis que aporta l’esport a les persones.

Per què viatjar en temporada baixa a Formentera?

És una forma ideal de viatjar, cada vegada són més les persones, que visiten Formentera en Temporada baixa, per moltes raons:

  • El clima de Formentera a l’octubre, la majoria del temps les temperatures es mantenem altes, el clima és ideal per a banyar-se fins i tots sent octubre, fer rutes turístiques o activitats a l’aire lliure, el seu clima t’acompanya en la teva escapada.
  • A l’octubre, la majoría del temps les temperatures es mantenen altes, el clima és ideal per a banyar-se fins i tot sent octubre, fer rutes per a banyar-se fins i tot sent octubre, fer rutes turístiques o activitats a làire lliure, el seu clima t’acompanya en la teva escapada.
  • Com no és temporada alta, no trobaràs tanta gent de turisme, és molt més tranquila, ideal per a desconnectar i descansar sense que ningú et molesti en un ambient relaxat i playero.
  • En aquesta temporada trobaràs més ofertes que en temporada alta, els preus són més baixos que a l’estiu.
  • Descubriràs unes postes de sol i uns paisatges amb els nous colors de la tardor perfectes per a fotografiar. a Formentera tens 32 rutes verdes diferents, si prefereixes caminar, tambié pots recórrer el Parc Natural Ses Salines amb bicicleta o recórrer-lo a cavall o simplement passejar per la Platja de Mitjorn per la seva passarella de fusta.
Formentera

És ideal practicar submarinisme, pot ser una aventura, bussejar per les seves aigües i gaudir del seu entorn aquàtic.

Com arribar a Formentera?

La forma més fàcil és anar amb avió fins a Eivissa, i després agafar un ferri des del port d’Eivissa a Formentera, per a consultar els horaris del ferri d’Eivissa a Formentera, entra en la nostra aplicació i podràs reservar en el moment.

Només pots arribar en ferri a Formentera, ja que aquesta illa, no té aeroport, només és accessible per mar.

En aquesta entrada al nostre blog t’expliquem, como arribar fins al port on atraca el ferri que arriba a Formentera.

Et recomanem que visitis aquesta agenda d’activitats a l’hivern, a Formentera, que van des de caps de setmana, gastronòmics, però també activitats culturals i com no esportives.

Si a l’estiu, no vas poder fer aquesta escapada, ara és el moment de venir a Formentera. ¡T’esperem!