EL SISTEMA D’INFORMACIÓ AL PASSATGER DE PRÓXIMO FERRY

Próximo Ferry | Setembre 21, 2017

Reserva en proximo Ferry

Próximo Ferry és un servei gratuït d’informació online (web i app) per als passatgers de la línia regular de ferrys entre Eivissa i Formentera.

Us podeu descarregar gratuïtament l’app a les botigues d’Apple i Google Play.

 

L’experiència d’usuari ha esdevingut, en poc temps, un àrea d’especial interès per als viatgers. Aquests esperen tenir informació rellevant abans, durant i després del seu viatge.

Próximo Ferry ajuda les companyies navilieres a distribuir la informació adequada als seus clients. Tota aquesta informació es troba en un únic lloc que l’usuari pot consultar quan sigui necessari.

Els passatgers necessiten informació ràpida i precisa en cas de cancel·lacions o alteracions en el servei. Aquesta informació ajuda els passatgers a completar amb confiança el seu viatge.

Què és Próximo Ferry?

Próximo Ferry és un servei gratuït d’informació online (web i app) per als passatgers de la línia regular de ferrys entre Eivissa i Formentera que funciona en temps real, les 24 hores del dia, els set dies de la setmana.

Quina és la informació rellevant que facilita?

Próximo Ferry informa dels horaris dels ferrys entre Eivissa i Formentera amb la particularitat de que, per al dia en curs, en primer lloc, a dalt de tot del timeline, hi surt el proper ferry.

A més a més, es facilita informació d’interès per al passatger i s’informa de si el ferry disposa d’accés WiFi, si l’embarcació té una àrea destinada als infants, o si s’ofereix servei de premsa.

I també s’informa amb quins ferrys es pot viatjar amb vehicle propi.

Què més es pot fer a través de Próximo Ferry?

A més a més, com a servei complementaria, a través de la web i l’aplicació es poden comprar els bitllets dels ferrys per a qualsevol de les quatre companyies que operen entre Eivissa i Formentera.

Quins avantatges té l’App en front de la web?

Si bé des del web es pot adquirir tota la informació explicada fins ara, descarregant l’aplicació en un smartphone IOS o Android es podrà tenir, a més a més, un feedback molt important com són les notificacions que s’envien per informar de cancel·lacions o canvis d’última hora.

Us podeu descarregar gratuïtament l’app a les botigues d’Apple i Google Play.