Bus info

Rutes de bus a Formentera.

A través de Próximo Ferry, us podeu informar de les línies de bus que enllacen el Port de La Savina amb varis indrets de Formentera.

IMPORTANT: A Formentera el bus és gratuït per a les persones depenents o amb discapacitat i per als seus acompanyants i per als menors de 18 anys. Tant per a residents com per a turistes.

Ara mateix tenim horari d’estiu, en el que hi trobareu actives les següents línies des del Port de La Savina:

La L1 és una línia circular que dona la volta a l’Estany Pudent amb sortida i arribada al port i que té parades a: La Savina, Ses Salines, Platja de Sa Roqueta, Es Pujols, Sant Ferran, Sant Francesc i La Savina.

Atenció: L1* (08.10) va directament a Es Pujols, (13,45) acaba a Sant Ferran i (20.15) va directament a la seva última parada, a Es Pujols.

La L2 és la línia que et durà al Far de La Mola i que té parades a: La Savina, Sant Francesc, Sant Ferran, Ca Marí, Es Caló, Maryland i La Mola. S’ha de tenir en compte que (08.10) finalitza a Sant Ferran, (10.40) i (13.40) finalitzen a Sant Francesc i (20.15) passa per es Pujols i és a demanda si es vol arribar a es Caló i el Pilar de La Mola.

La L3 és la línia turística per anar a la Platja d’Illetes des del Port de La Savina i té un preu diferent a les línies regulars. La Ruta groga va directament a la platja d’Illetes. La ruta blava et permet aturar-te a illetes i a Es Pujols. I la ruta verda et permet baixar a Illetes, Es Pujols, el far de La Mola i el Mirador.

La línia groga costa 8€.

La línia blava costa 12 €

A més a més, per moure’t per Formentera en bus de línia, tens la línia 7 de l’hotel Riu La Mola / Insotel Maryland a la platja d’Illetes:

I la línia de bus que va a la fira de La Mola, només els dies de Mercat, des Sa Roqueta fins La Mola:

A l’hivern, l’oferta és menor a la que trobarem a l’estiu i teniu les següents línies actives:

La L1 és una línia circular que dona la volta a l’Estany Pudent amb sortida i arribada al port i que té parades a: La Savina, Ses Salines, Platja de Sa Roqueta, Es Pujols, Sant Ferran, Sant Francesc i La Savina.

La L2 és la línia que et durà al Far de La Mola i que té parades a: La Savina, Sant Francesc, Sant Ferran, Es Caló i La Mola.

Atenció:

  • L2* únicament fa el trajecte fins a Sant Francesc.
  • L2** només té parada a Sant Francesc i acaba a Sant Ferran.

En aquesta L2, cal tenir en compte que el BUS que surt de la Savina a les 20.15 passa per Es Pujols i és a demanda si es vol anar a Es caló o El Pilar. S’ha de reservar amb un dia d’antelació en el telèfon 695 16 16 36 (de 16h a 19h).