Bus info

Rutes de bus a Formentera. Horari des del 08 de gener 2024

A través de Próximo Ferry et podràs informar de les línies de bus que enllacen el Port de La Savina amb varis indrets de Formentera, perquè triïs la parada d’autobús correcta.

A Formentera el bus és gratuït per als residents a Formentera.

També es gratuït, per als menors de 18 anys i per a les persones depenents o amb discapacitat i per als seus acompanyants. Tant si són residents com si són turistes.

Una línia des del Port de La Savina:

Una línia  amb sortida i arribada al port, i que té parades a: La Savina, Sant Francesc, Sant Ferran, Es Pujols, Es Caló, El Pilar i La Savina.

Atenció: Les dues primeres sortides del dia (7:30 i 8:30) a Es Pujols, i el darrer viatge des de La Savina (21:20) també finalitza a Es Pujols.

Els diumenges i festius aquesta línia de bus a Formentera, té un altre horari amb les mateixes parades: La Savina, Sant Francesc, Sant Ferran, Es Pujols, Es Caló, El Pilar y la Mola.

Cal tenir en compte que l’últim viatge des de La Savina (22:00) passa per és Pujols.

Preus

  • Tiquet curt recorregut: 1,80€
  • Tiquet llarg recorregut: 2.55€
  • Bono tiquet curt: 10€ (20 viatges)
  • Bono tiquet llarg 15€ (20 viatges)
  • Bono joven (menors de 31 anys): 20€ (25 viatges)

El bus es gratuït per a residents a Formentera, menors d’edat, discapacitats i treballadors amb la targeta de transport.

Horaris bus aeroport al port d’Eivissa

A més de comprar aquí el teu billet de Ferri Eivissa Formentera, t’informem dels horaris per a arribar des de l’Aeroport d’Eivissa al port per a agafar el pròxim Ferri d’Eivissa a Formentera.

Arriba a l’aeroport d’Eivissa

La distància de l’aeroport al port d’Eivissa és d’uns 8 km. El trajecte amb autobús és la forma més sostenible i econòmica d’arribar al Port d’Eivissa, a més tens una sortida cada 30 minuts aproximadament.

A l’estiu, et recomanem el bus express que surt tots els dies i festius, des de la parada que està només sortir de l’aeroport d’Eivissa, per a arribar al port d’Eivissa i sortir en el pròxim ferri Eivissa Formentera. A destacar, que aquest servei és directe, no fa parades. El seu preu aproximat és de 3,20€.

Consulta els horaris del bus:

Si vols saber més sobre com arribar al port d’Eivissa, llegeix el nostre post, Como arribar al port d’Eivissa per a agafar el ferri a Formentera. Feliç viatge!