Bus info

Rutes de bus a Formentera. Horari des de setembre 2023

A través de Próximo Ferry et podràs informar de les línies de bus que enllacen el Port de La Savina amb varis indrets de Formentera, perquè triïs la parada d’autobús correcta.

NOVETAT IMPORTANT: A Formentera el bus és gratuït per als residents a Formentera.

També es gratuït, per als menors de 18 anys i per a les persones depenents o amb discapacitat i per als seus acompanyants. Tant si són residents com si són turistes.

Estan actives les següents línies des del Port de La Savina:

La L1 és una línia circular que dona la volta a l’Estany Pudent en sentit horari, amb sortida i arribada al port, i que té parades a: La Savina, Ses Salines, Platja de Sa Roqueta, Es Pujols, Sant Ferran, Sant Francesc i La Savina.

Atenció: La L1 té les dues primeres sortides del dia (7:15 i 8:00) a Es Pujols, i el darrer viatge des de La Savina (22:00) també finalitza a Es Pujols.

La L2 és la línia que et durà des del port al Far de La Mola i té parades a: La Savina, Sant Francesc, Sant Ferran, Ca Marí, Es Caló, Maryland i La Mola.

S’ha de tenir en compte que el darrer viatge des de La Savina (22:20) passa per es Pujols.

Horaris bus formentera L2

A l’hivern, l’oferta és menor a la que trobarem a l’estiu i teniu les següents línies actives:

La L1 és una línia circular que dona la volta a l’Estany Pudent amb sortida i arribada al port i que té parades a: La Savina, Ses Salines, Platja de Sa Roqueta, Es Pujols, Sant Ferran, Sant Francesc i La Savina.

La L2 és la línia que et durà al Far de La Mola i que té parades a: La Savina, Sant Francesc, Sant Ferran, Es Caló i La Mola.

Atenció:

  • L2* únicament fa el trajecte fins a Sant Francesc.
  • L2** només té parada a Sant Francesc i acaba a Sant Ferran.

En aquesta L2, cal tenir en compte que el BUS que surt de la Savina a les 20.10 passa per Es Pujols i és a demanda si es vol anar a Es caló o El Pilar. S’ha de reservar amb un dia d’antelació en el telèfon 695 16 16 36 (de 16h a 19h).

La L3 és la línia turística per anar a la Platja de’Illetes des del Port de La Savina i té un preu diferent a les línies regulars. La ruta Groga va directametne a la Platja d’Illetes. La ruta blava et permet aturar-te a illetes i a Es Pujols. I la ruta verda et permet baixar a Illetes, Es Pujols, el far de La Mola i el Mirador.

La línea groga costa 8€ i la línia blava costa 12€.

Horarios con el bus a Formentera circuito turístico
Horaris bus Formentera Circuït turístic estiu 2023

Si vols moure’t entre el Port de la Savina, Sant Francesc i Cala Saona, tens a la teua disposició la línea 5:

A més a més, per moure’t per Formentera en bus de línia tens la línia 7 de l’hotel Riu, La Mola/Insotel Maryland a la platja d’Illetes:

Horarios del bus Formentera
Horaris Bus Formentera des de setembre 2023

I la línia de bus que va a la fira de La Mola, només els dies de Mercat des Sa Roqueta fins La Mola:

La línia de bus regular N6, uneix el Port de La Savina, amb l’Hotel Riu La Mola, i l’hotel Maryland, passant per Es Va calar, l’Hotel Formentera platja i Ca Marí i Sant Ferran.

Horarios bus Formentera

El bus es gratuït per a residents a Formentera, menors d’edat, discapacitats i treballadors amb la targeta de transport.

Horaris bus aeroport al port d’Eivissa

A més de comprar aquí el teu billet de Ferri Eivissa Formentera, t’informem dels horaris per a arribar des de l’Aeroport d’Eivissa al port per a agafar el pròxim Ferri d’Eivissa a Formentera.

Arriba a l’aeroport d’Eivissa

La distància de l’aeroport al port d’Eivissa és d’uns 8 km. El trajecte amb autobús és la forma més sostenible i econòmica d’arribar al Port d’Eivissa, a més tens una sortida cada 30 minuts aproximadament.

A l’estiu, et recomanem el bus express que surt tots els dies i festius, des de la parada que està només sortir de l’aeroport d’Eivissa, per a arribar al port d’Eivissa i sortir en el pròxim ferri Eivissa Formentera. A destacar, que aquest servei és directe, no fa parades. El seu preu aproximat és de 3,20€.

Consulta els horaris del bus:

Horarios bus Ibiza Aeropuerto hasta el puerto de Ibiza
Horaris bus Eivissa, tots els dies fins al 30 d’Octubre de 2023.

Si vols saber més sobre com arribar al port d’Eivissa, llegeix el nostre post, Como arribar al port d’Eivissa per a agafar el ferri a Formentera. Feliç viatge!