NO FACIS QUA: COMPRA ONLINE EL TIQUET DEL FERRY EIVISSA – FORMENTERA

Si tens decidit anar a passar uns dies a Formentera, l’última etapa abans d’arribar a l’illa és un agradable viatge en Ferry que travessa el Parc Natural de Ses Salines d’Eivissa i Formentera. Per viatjar podràs triar un de les quatre companyies: Trasmapi, Baleària, Formentera Lines o Aquabus.

Pots comprar el tiquet del ferry Eivissa – Formentera a les taquilles de l’estació marítima, però si t’estimes més estalviar-te la qua que hi sol haver, sobretot, en els mesos d’estiu, és millor que facis la compra online a través de la nostra web, a booking.proximoferry.com. És fàcil, ràpid i barat.

Si a més a més, t’amoïna l’estat de la mar, la durada del trajecte o si tindràs comoditats addicionals a bord (com WiFi o Zona Infantil) a proximoferry.com ho podràs consultar de manera molt senzilla

La millor manera de viatjar en ferry entre Eivissa i Formentera és sempre consultant abans proximoferry.com.

Atenció, però: si vols viatjar a Formentera amb el teu propi vehicle és convenient que abans coneguis més detalls sobre la regulació d’entrada de vehicles a Formentera durant els mesos de juliol i agost i de quina manera pots reservar el teu accés a formentera.eco.