Formentera al desembre: Descobreix la màgia de l’illa al l’hivern

Próximo Ferry | Desembre 4, 2023

Formentera és coneguda per les seves belles platges, aigües cristallines i paisatges de somni. Però, creus que aquesta joia del Mediterrani només pot gaudir-se en els mesos d’estiu? Res més allunyat de la realitat! Formentera al desembre és un destí perfecte per a aquells que busquen una experiència única i tranquila en ple hivern.

Com arribar a Formentera al desembre? La millor opció és prendre el ferri des d’Eivissa. El trajecte dura aproximadament 30 minuts i ofereix unes vistes panoràmiques impressionants de la mar i la costa. A més, els ferris operen durant tot l’any, per la qual cosa no tindràs problemes per a arribar al teu destí.

En Próximo ferry, compares totes companyies que operen entre Eivissa i Formentera, perquè puguis reservar la millor opció, entra en la web o APP aquí.

Una vegada al’illa, et sorprendrà la tranquilitat que es respira al desembre. Les platges, que a l’estiu solen estar abarrotades, es converteixen en autèntics paradisos deserts. Pots caminar per la riba, contemplar la mar en calma i gaudir de la pau només l’hivern pot oferir.

Si ets amant de la naturalesa, no pots deixar de visitar el Parc Natural de Ses Salines. A l’hivers, el parc es troba en la seva màxima esplendor, amb una gran varietat d’ocells migradors que troben refugi en les seves llacunes, Passejar per les eves senderes et permetrà connectar amb la naturalesa i gaudir de la biodiversitat de l’illa.

Una altra activitat imprescindible a Formentera al desembre és la visita als mercats ambulats locals. Aquí podràs degustar la gastronomia típica de l’illa, com el peix fresc i els plats tradicionals a base de productes autòctons.

Si ets aficionat al senderisme, Formentera t’ofereix rutes i camins que et portaran a recórrer els racons més bells de l’illa. Pots caminar pels penya-segats de Es Caló, visitar el Faro de la Mola o explorar les coves de Can Marroig. Cada pas que donis et permetrà descobrir l’essència d’aquesta illa paradisíaca.

Finalment, no pots marxar-te de Formentera al desembre sense visitar la seva capital, Sant Frances Xavier. Aquí trobaràs carrers empedrats, cases emblanquinades i una església del segle XVIII. Passejar per les seves places i gaudir d’un menjar en alguns dels seus restaurants et permetrà submergir-te en la cultura i la història de l’illa.

En definitiva, Formentera al desembre és un destí màgic i sorprenent que t’ofereix l’oportunitat de gaudir dels seus encants sense aglomeracions. El ferri des d’Eivissa et portarà a aquest paradís en pocs minuts, perquè puguis viure única en ple hivern. T’animes a descobrir l’altra cara de Formentera?