Com anar de Mallorca a Menorca en barco?

Próximo Ferry | Gener 26, 2024

Si estàs planejant un viatge a les illes Balears, és molt probable que estiguis interessat a visitar tant Mallorca com Menorca. Aquestes dues illes són destinacions turístiques molt populars en el Mediterrani i ofereixen paisatges impresionats i platges de somni.

Afortunadament, hi ha diverses opcions per a traslladar.se d’una illa a una altra, i una de les més faciles és a través d’un ferri. En aquest blog, t’explicarem tot el que necessites saber sobre com anar de Mallorca a Menorca amb vaixell.

Platja Muro (Mallorca)

Abans d’endinsar-nos en els detalls, és important destacar que hi ha diverse companyies de ferri que ofereixen aquest servei, per la qual cosa és recomanable fer una recerca prèvia per a triar l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats. En la nostra Web/APP pots comparar tots els ferries, sense haver de visitar diverses pàgines webs. Algunes de les companyies més conegudes sónTrasmed, Baleària y Menorca Lines.

El temps de travessia en ferri de Mallorca a Menorca varía depenent de la ruta i la companya triada, però generalment oscilla entre 1 hora i 30 minuts a 2 hores. És important tenir en compte que aquests temps poden veure’s afectats per les condicions climàtiques, per la qual cosa és recomanable verificar els horaris i possibles cancellacions abans de planificar el teu viatge.

Per a aquells que desitgen viatjar en el seu propi vehicle, algunes companyies de ferri ofereixen l’opció de transport de cotxes i motos. Això pot ser molt convenient si tens planejat explorar Menorca en el teu propi mitjà de transport.

Cala en Turqueta a 10 Km de Ciutadella (Menorca)

Ara, parlem sobre els preus. Els preus dels dels ferries de Mallorca a Menorca poden variar depenent de la temporada i la companyia triada. És recomanable reservar amb antelació per a obtenir les millors tarifes. A més, algunes companyies ofereixen majors. No oblidis verificar les condicions de cancellació i canvis de reserva abans de realitzar quasevol pagament.

Una vegada que hagis triat la companyia de ferri i hagis reservat els teus bitllets de ferri, és important tenir en compte alguns consells útils per a la teva travessia. Recorda arribar al port amb suficient antelació per a realitzar els tràmits d’embarcament i evita portar equipatge excessiu, ja que l’equipatge en els ferries has de pujar-lo el teu mateix a bord, tret que embarcaments el teu vehicle, on no tindràs límit d’equipatge. A més, és recomanable portar una jaqueta o abric lleuger, encara que faci bon temps, ja que pot fer fresc en la mar.

En conclusió, si estàs planejant visitar tant Mallorca com Menorca durant el teu viatge a les illes Balears, prendre un ferri és una opció senzilla i emocionant. Amb diverses companyies de ferri que ofereixen aquest servei, podràs gaudir d’un viatge còmode i segur. Recorda investigar les opcions disponibles, en el nostre comparador de ferries i reservar amb antelació i arribar al port amb suficient temps. Gaudeix de lesteves vacances a les illes Balears!