Descobreix com viatjar en ferri a Formentera | Mitjana Marató Illa de Formentera

Esdeveniments | Febrer 23, 2024

Viaje en ferry a Formentera para participar en la Media Maratón Illa de Formentera

La Mitjana Marató Illa de Formentera és un esdeveniment esportiu molt important a l’illa, que atreu a corredors de tot el món. Enguany, la carrera es durà a terme el mes vinent de maig, el dia 11 a les 18h, i s’espera la participació de 2000 corredors.

Aquesta competència s’ha convertit en una de les més populars a les illes Balears i atreu a corredors de tot arreu del món.

Si estàs pensant a participar o venir a veure-la, és important tenir en compte uns certs aspectes per a optimitzar la teva experiència, des del transport fins a l’allotjament.

Com arribar en ferri d’Eivissa a Formentera

Una de les opcions més còmodes per a arribar a Formentera és en ferri, des d’Eivissa. Els ferries surten regularment des del port d’Eivissa i el trajecte dura aproximadament 30 minuts. És important reservar els teus bitllets amb antelació, especialment en temporada alta, per a assegurar-te de tenir plaça. En la web de Pròxim Ferri, pots comparar tots els ferris i triar l’opció que més t’interessi, pot fer-ho aquí.

Recomanacions per a planificar el seu viatge a Formentera

Una vegada a Formentera, és recomanable buscar allotjament prop del punt de sortida de la carrera, per a no haver de desplaçar-te massa el dia de l’esdeveniment. També és fonamental familiaritzar-se amb el recorregut de la carrera, per a planificar la teva estratègia i conèixer els punts d’avituallament.

Quant a la preparació física, és important seguir un pla d’entrenament adequat per a afrontar els 21 quilòmetres de la Mitjana Marató Illa de Formentera. A més, és recomanable cuidar l’alimentació i la hidratació, així com descansar prou abans del dia de la carrera.

Recomanen com a entrenament basi, recórrer uns 5 km a la setmana, els sis primers mesos i continuar augmentant els quilòmetres a poc a poc a partir d’aquesta data, fins a arribar a recórrer els 21 km.

Inscripció en la Mitjana Marató

El període d’inscripció finalitza el 20 de febrer, et pots inscriure i obtenir informació, les places són molt limitades pel que depèn de la quantitat d’inscrits realitzen un sorteig davant notari per a adjudicar les places, tens tota la informació del procés aquí.

Recorregut de la Mitjana Marató a Formentera

On pots veure els punts d’avituallaments, en un circuit totalment tancat, exclusiu per als corredors d’aquesta marató, amb sortida des del Faro de La Mola fins al Port de La Savina.


No et perdis l’oportunitat de participar en aquesta emocionant carrera en un entorn paradisíac com Formentera! Prepara el teu viatge amb temps i gaudeix d’aquesta experiència única enmig de la mar Mediterrània. Bona sort!