Oferta Ferri Eivissa Formentera

Reserva el teu bitllet en Próximo Ferry amb un 15 % de descompte*, exclusiu per a la línia Eivissa <> Formentera, amb el Ferri Baleària.

Tens fins al 16 d’abril per a viatjar a Formentera, no deixis escapar oportunitat, recorda que les places són limitades.

Per a Setmana Santa tria aquesta oferta ¡Formentera amb un 15% de descompte!

Formentera és l’illa per a gaudir per excellència, de la tranquilitat de les seves platges de sorra blanca i aigües cristallines i molt més! Per la bellesa del seu entorn natural, un exemple? la platja de Ses Illetes, declarada com una de les platges més boniques del món…. la Posidònia que cuida de l’aigua cristallina i sorra blanca, ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco en 1999.

El temps a Formentera

Amb el bon temps ve de gust visitar Formentera, pots practicar esport, tombar-te al sol, un bany o simplement fer una passejada relaxant.

La seva temperatura mitjana anual és de 18ºC a la primavera és ideal per a gaudir de la seva llum i increïble color.

I la tens a tan sols 30 minuts en ferri des d’Eivissa, una vegada que arribis al port de Formentera, tens al teu abast tot el necessari per a recórrer-la a les teves amples, si decideixes agafar el bus, en el nostre comparardor de ferris, tens l’hora de la sortida del bus a la teva arribada, molt fàcil visita la web aquí.

Et recomanem que llegeixis la nostra entrada en el blog i planifiquis la teva escapada, que veure en un día a Formentera, llegir més aquí.

Per aprofitar aquesta oferta, pots viatjar amb o sense cotxe, el teu tries la millor oferta amb Próximo Ferry. Reserva aquí

Et recomanem: portar el teu Document Nacional d’identitat per a viatjar, i no oblidis el permís de conduir si tens previst llogar algun vehicle i de la targeta sanitària de la teva comunitat autònoma i si ets estudiants del teu carnet per a obtenir descomptes en el bus, entrades a museus…. En veiem a Formentera!

  • Condicions de l’oferta: Reserves d’anada i volta amb Baleària en la ruta Eivissa <> Formentera fins al el 16/04/2023, amb o sense vehicle. Recorda places limitades.