Porta’t una foto de Formentera

Sabies que fer fotos té un efecte positiu en les persones? Segons un estudi de la universitat de Texas, Estats Units, treure fotos augmenta un 40% la capacidat de recordar bé les vacances, en comparació amb no fer-ho. Així és amb fotos, un record emocional és més precís del viscut.

Aquest estudi va comparar les xarxes socials utilitzades, i concloc que els usuaris d’Instagram tenien probabilitats sobre un 24% de comptar amb records clars de com es van sentir durant les seves vacances, comparats amb els que havien compartit el seu viatge per Facebook, Curiós, veritat?

Sabem la importància del record dels viatges, per aquesta raó, et proposem la ruta fotogràfica per Formentera, que pots consultar en la pàgina web de Turisme Formentera.

Podràs veure els punts d’interès a Formentera, on ha installat uns suports on potsposar el teu mòbil i realitzar un “selfie” que mostrés el millor enquadrament possible de l’entorn, t’emportessis un record memorable de la teva visita.

Mapa d’ubicació dels suports

A més, Turisme Formentera, ha llançat una iniciativa perquè t’emportis el teu record imprès de manera gratuïta, només has d’etiquetar-los @visitformentera en compartir les teves fotos en xarxes socials, i publicar amb el hastag #visiformentera, per a imprimir després dues fotos de la ruta proposada en l”Oficina d’informació de la Savina.

Si estàs preparant el teu pròxim viatge fotogràfic a Formentera, no oblides que en la nostra web pots comparar totes les navilieres, i reservar la millor opció per a visitar Formentera.