PASSEIG PER SANT FERRAN

En pocs anys Sant Ferran haurà canviat la seva fesomia, amb el centre històric, al voltant de la plaça, el carrer Major i el carrer Guillem de Montgrí, peatonalitzat i la reforma de l’avinguda Joan Castelló i Guasch, que habilitarà per als vianants el pas de la carretera principal pel mig del poble, fent-lo un lloc agradable per on perdre’s-hi i descobrir sense pressa els seus encants i racons màgics.

En aquest poble, situat en el centre de Formentera, i a pràcticament 10 min de qualsevol altre racó de l’illa, hi podràs tastar en el seu forn de pa una de les millors coques amb sofrit del món, prendre una copa a la fresca de les nits d’estiu a la mítica Fonda Pepe o assistir a nombrosos i excitants concerts de música en viu durant tot l’any a la plaça del poble o a Sa Panxa.

Les nits d’estiu estan fetes per gaudir-les a l’aire lliure, per això ja fa uns quants anys que a Sant Ferran podrem passejar pel seu carrer Major mentre contemplem les obres d’art originals que els seus propis autors tenen a la venda i en exposició en el Mercat Artístic que s’hi fa cada dia (de maig a octubre), excepte dimecres i diumenge.

Els divendres és el torn de la música en viu, dins el cicle de música a les places organitzat pel Consell de Formentera. En aquest Link pots consultar el programa d’actuacions previst.

En definitiva, cada dia és agradable perdre’s per Sant Ferran. I no només a l’estiu perquè tots els mesos de l’any tens a la teva disposició una completa i interessant oferta de música en viu que també pots consultar en aquest link.

Si véns a Formentera pots comprar els tiquets del ferry online a booking.proximoferry.com i t’estalviaràs uns euros i les cues de gent que et saltaràs gràcias a dur les targetes d’embarcament en el teu mòbil.