LA MANERA MÉS FÀCIL I CÒMODA DE VIATJAR EN FERRY ENTRE EIVISSA I FORMENTERA

Próximo Ferry | Agost 17, 2017

El passat mes de gener, i després de quatre anys funcionant únicament des de proximoferry.com, vàrem posar a la vostra disposició, a les botigues d’Apple i Google Play, l’aplicació de Próximo Ferry.

Si sou dels que viatgeu amb certa regularitat entre Eivissa i Formentera, l’aplicació és una eina essencial perquè, a més de tenir els horaris completament actualitzats, estareu informats en temps real de qualsevol incidència o canvi d’última hora que us pugui afectar. Quan es doni alguna incidència, rebreu un missatge push informant-vos-en.

Si viatgeu a Formentera, passant per Eivissa perquè enllaceu amb un avió o un altre ferry, la nostra aplicació us anirà genial per preparar el vostre viatge. També sabràs quin serà l’estat de la mar previst per al dia del teu viatge.

I si veniu puntualment de vacances a Formentera, des d’Eivissa o més enfora, Próximo Ferry us servirà moltíssim perquè, a més de saber quins són els horaris i l’estat de la mar també podreu comprar el vostre tiquet de viatge, còmodament, per a qualsevol de les quatre companyies que operen entre les Pitiüses.

Tot això ho teniu a l’abast, baixant-vos gratuïtament l’aplicació des de les botigues d’Apple i Google Play, i tota la informació de la línia marítima entre Eivissa i Formentera la tindreu amb un sol Click