Viatge en Ferri d’Eivissa a Barcelona: guía completa

Próximo Ferry | Novembre 4, 2022

Barcelona pots ser la teva escapada per a anar-te de vacances, per a veure a la familia o amics, per a desconnectar… si aquestes pensant a viatjar en Ferri queda’t i continua llegint.

Barcelona és una de les ciutats més visitades, Què és el que fa únic a Barcelona? alguns dels seus llocs més coneguts, La Sagrada Familia, el Parque Güell, la Casa Batlló, la Pedrera, Las Ramblas, el Barrio Gótico, el Museo Picasso, el seu port és molt accessible pots arribar en ferri a Barcelona des d’Eivissa, et donem la informació que necessites per a viatjar i alguns consells.

  • Quins ferris surten des d’Eivissa a Barcelona?
  • On atraca en el port d’Eivissa, el ferri d’Eivissa a Barcelona?
  • Què triga un ferri d’Eivissa a Barcelona?
  • Quant costa el ferri d’Eivissa a Barcelona?
  • On aquesta el port de Barcelona?
  • Per què viatjar a Barcelona en ferri?
  • Quins són els serveis a bord per al viatge a Barcelona?
  • On puc reservar els bitllets del ferri a Barcelona?
  • Consells útils per al viatge d’Eivissa a Barcelona
Parc Guell, Barcelona

Quins ferris surten d’Eivissa a Barcelona?

Pots viatjar en ferri des d’Eivissa a la Península i arribar als següents ports: Barcelona, Valencia y Denia. La ruta m´es popular és la que arriba al port de Barcelona, en la costa nord- est d’España.

Operen 3 navilieres que connecten Eivissa amb el port de Barcelona, GNV, Trasmed y Baleària. Tots els ferries Eivissa Barcelona, tenen garatge per a vehicles, cabines, seients inclinables, espais de coberta a l’aire lliure, cafeteries, self-services.

Vista panoràmica des del Castell dels ferries Eivissa Barcelona

On atraca en el port d’Eivissa el ferri Eivissa Barcelona?

En el Dic Botafoc en el port d’Eivissa, és on atraquen els ferris que conecten amb la Península, Barcelona, Denia y Valencia.

Què triga un ferri d’Eivissa a Barcelona?

El trajecte amb el ferri d’Eivissa a Barcelona, sol durar entre 8 i 11 hores, depèn de la naviliera amb la qual viatges.

T’aconsellem que viatges en acomodació de cabina, perquè la teva travessia sigui més còmoda i puguis descansar.

Consell: reserva amb antelació és una de les rutes que més reserven i els bitllets de ferri solen esgotar-se en els períodes d’alta demanda, com a ponts, Nadal, estiu.

Quant costa el ferri d’Eivissa a Barcelona?

El preu del ferri d’Eivissa a Barcelona, pot variar segons el període en el qual reservis, té un preu mitjà de 116€, recorda que si ets resident a Eivissa o en una altra de les Illes Balears, com Formentera obtindràs un descompte en la tarifa de passatger, queda exclòs quasevol tipus de vehicle.

Important: Tot ciutadà/a de la Unió Europea que resideix a Eivissa o en una de les Illes Balears és considerat resident, si aquesta empadronat en la localitat on tingui la seva residència habitual, per a beneficiar-se d’aquest descompte en el ferri sempre que la tarifa ho permeti.

Els residents a Formentera tenen un descompte del 89% en la tarifa de passatger i els residents a les Illes d’Eivissa, Mallorca, i Menorca tenen un 75% de descompte en la tarifa de passatger.

Consell: Tingues sempre a mà la documentació que et puguin demanar, tant en les oficines com a l’hora d’embarcar en el ferri Eivissa Barcelona.

On aquesta el port de Barcelona?

En el centro de la ciudat trobaràs el port de Barcelona. Si viatges amb Baleària, l’embarcament del Ferri a Eivissa és la Terminal Drassanes, aquí tens la localització en Google Maps.

Si embarques amb Trasmed o GNV, l’estació Marítima, està situada en el moll de Sant Bertrán del port de Barcelona.

En el Port de Barcelona, tens l’estació de metro, la linia 3, la més pròxima a Drassanes, i també diverses parades d’autobús al voltant del port, com la línies 88, 88B, 21, 59 així com parades de taxis en la zona del port de Barcelona.

El port de Barcelona està a 20 minutos aproximadament de l’estació de tren Barcelona Sants.

Si vols anar a l’aeroport de Barcelona, t’aconsellem les línies de metro L3 de Drassanes fins al centre de la ciutat i després els autobúses A1 y A2 , fins a l’aeroport de Barcelona, el Prat.

Si vas al port amb cotxe o moto, has d’anar per la carretera c-31 i després incorporar-te a la B-10, que és la que arriba a la zona del port.

Panoràmica del Port de Barcelona

Per què viatjar a Barcelona en ferri?

És una opció imprescindible si vols viatjar amb el teu cotxe, i portar-te tot l’equipatge que necessitis o viatjar amb la teva mascota, gaudint de les zones habilitades en el ferri.

Viatjar en ferri, ja són vacances, gaudir de la mar, de l’entorn natural i tenir la llibertat de triar viatjar amb la teva mascota, portar-te el cotxe o caravana, portar aquest material esportiu que amb avió és tan complicat.

Si viatges en familia, l’opció de reservar cabina arriba a ser de gran comoditat per a tots, a més les navilieres ofereixen activitats de taller per als més petits.

Quins són els serveis a bord per al viatge a Barcelona?

Els ferries que connecten Eivissa amb Barcelona, tenen gran capacitat de places, tenen grans espais i estan equipats per a una travessia còmoda.

Acomodacions a bord: Seients i cabines.

En totes les navilieres pots triar un seient de saló, butaques més premium o una cabina privada.

Les butaques premium en ser una mica més còmodes que els seients comuns, són ideals per als viatges en els quals vols aprofitar i treballar, són més espaiosos.

Les cabines, si viatges en familia seriosa l’ideal, especialment si viatges amb beu, compten amb el seu bany privat, i armari.

Per a les persones amb mobilitat reduïda, els ferries estan adaptats per a oferir els seients espaiosos per a les cadires de rodes i cabines i embarcament prioritari.

Menjar a bord

Pots gaudir d’un cafè, snacks, refrigeris o l’opció d’un menú complet, pots trobar l’opció d’autoservei o restaurant a la carta.

Hi ha moltes opcions per a triar i menús adaptats sense glútens, menús vegetarians, aliments per a persones que pateixen intolerància a la lactosa.

Entreteniment a bord

A bord del ferri Eivissa Barcelona, trobaràs la TV en els salons i en les cabines, amb pellícules en les zones dels salons, i també trobaràs accés a diferents plataformes d’entreteniment amb contingut audiovisual, pellícules, sèries, jocs.

Depenent de la disponibilitat en els ferries hi ha wifi gratuït o de pagament.

Les botigues a bord pots comprar algun regal, pots trobar des de perfums, joguines, xocolates…..

O simplement passejar mirant la mar, prendre un cafè o llegir un llibre amb el fons d’escenari de la mar.

Viatjar amb el teu vehicle

Una dels majors avantatges en viatjar en Ferri, és l’opció de portar-te el teu cotxe, moto, bicicleta o caravana.

Depèn de com sigui el teu vehicle, hi ha diferents tarifes, sempre serà una bona opció per a no dependre de res en el destí, i guardar el teu eqipatge en el maleter.

Consell: Si decideixes viatjar amb el teu vehicle, com a mínim embarca amb 2 hores d’antelació, recorda que els ports sol haver-hi molt de trànsit d’entrada i de sortida.

Viatjar amb mascotes

Viatjar amb la teva mascota al teu costat, ja no és un problema, pots portar el seu transportín per a portar-lo al teu costat, o deixar-lo en les zones habilitades amb gàbies adaptades on pots visitar-lo durant la travessia o veure’l a través de les cambres habilitades per a poder visualitzar la gàbia.

En alguns ferries pots passejar amb ells per la coberta o demanar una cabina adaptada per a mascotes, si el teu gos es posa nerviós en els viatges aquesta és la millor opció per a viatjar.

T’aconsellem que portis a mà la cartilla de la teva mascota amb les vacunes en ordre ja que per a viatjar te la poden demanar en quasevol moment.

Viatjar amb la teva mascota ara és molt més fàcil

On puc reservar els bitllets del ferri d’Eivissa a Barcelona?

En la nostra web booking.proximoferry.com, pots trobar tots els itineraris en ferri des de les illes Balears a Península. Troba les millors opcions, compara les companyies, els horaris de sortida a Barcelona, i reserva el teu bitllet en 3 clicks!

Consells útils per al viatge d’Eivissa a Barcelona

Prepara la teva targeta d’embarcament per al check-in, redueix els temps d’espera i cues, confirma amb la teva companyia i si tens opció usa el bitllet electrònic.

A Barcelona, no tindràs problema per a allotjar-te o menjar alguna cosa, existeixen múltiples opcions.

Moure’s per Barcelona és molt fàcil, tant en transport públic com si viatges amb cotxe, tens pàrquing per a deixar el teu vehicle prop del port.

T’aconsellem que si ja tens decidit viatjar amb vehicle, reservis aviat, les places s’esgoten sobretot en temporada alta.

Ens acomiadem del blog, amb una cita per a esperits viatgers.

Si no escales la muntanya, mai podràs veure gaudir del paisatge.

Pablo Neruda