Les millors rutes a peu per les cales i platges de Formentera: com arribar en ferri des d’Eivissa

Próximo Ferry | Febrer 16, 2024

Planes de rutas en Formentera

Estàs planejant les teves pròximes vacances a les illes Balears i vols descobrir les increïbles platges i cales de Formentera? Perquè estàs de sort, perquè en aquest blog et donarem les millors rutes a peu per a gaudir d’aquest paradís mediterrani.

Abans d’endinsar-nos en les rutes, és important tenir en compte que arribar a Formentera és molt senzill. Pots prendre el ferri Eivissa-Formentera, una opció ràpida i còmoda per a arribar a aquest racó paradisíac. Els ferris solen tenir sortides regulars i si planeges el teu viatge amb antelació, podràs assegurar-te de prendre el pròxim ferri disponible.

No oblidis que si entres en la nostra web podràs comparar tots els ferris que van d’Eivissa a Formentera, en temps real, a més d’informació sobre l’estat de la mar i el bus que enllaça amb la teva arribada a Formentera, perquè planifiquis i reservis el teu viatge a Formentera. Tota la info aquí.

Ara sí, descobrirem les rutes a peu per les cales i platges de Formentera!

Cala Saona una playa de aguas color turquesa en Formentera
Cala Saona
  1. Ruta de Ses Illetes: Aquesta és una de les platges més famoses de Formentera i no pots perdre-te-la. Pots iniciar el teu recorregut des del far de Cap de Barbaria i caminar fins a Ses Illetes, gaudint de l’increïble paisatge de dunes i aigües cristal·lines.
  2. Ruta de Cala Saona: Des de la carretera principal, camina cap a Cala Saona i deixa’t meravellar per la seva sorra daurada i els seus penya-segats. No t’oblidis de portar la teva càmera fotogràfica per a capturar els moments més bells!
  3. Ruta de Es Pujols a Es Caló: Aquesta ruta et portarà des de l’animat poble de Es Pujols fins a la pintoresca cala de Es Va calar. Gaudiràs de panoràmiques impressionants i podràs prendre’t un merescut descans en algun dels restaurants del camí.
Panoramica de la playa de Formentera, Es Caló
Descobreix Es Caló i els seus encants

Aquestes són només algunes de les rutes a peu que podràs realitzar a Formentera. Recorda portar calçat còmode, protector solar i suficient aigua per a mantenir-te hidratat durant les teves caminades.

En resum, si estàs buscant una escapada a Formentera i desitges descobrir les seves cales i platges a peu, aquest blog et brinda les millors rutes per a explorar aquest paradís mediterrani. No oblidis reservar aquí el ferri des d’Eivissa Gaudeix de les teves vacances a Formentera al màxim!