Descobreix la bellesa natural de Caló des Mort en Formentera

Próximo Ferry | Març 22, 2024



Formentera, l’illa balear de somni, és coneguda per les seves aigües cristal·lines, platges de sorra blanca i paisatges naturals que et deixaran sense alè. Entre tots els seus tresors ocults , Caló des Mort emergeix com una joia que mereix ser explorada.

Accés des d’Eivissa: La teva Porta d’Entrada a Formentera
Per a arribar a aquesta meravellosa cala, pots embarcar-te en un emocionant viatge en ferri des d’Eivissa cap a Formentera En proximoferry.com, t’oferim una experiència de viatge còmoda i sense complicacions, permetent-te gaudir al màxim de la teva aventura en aquestes aigües cristal·lines


Una vegada que desembarquis a Formentera, en el port de la Savina, la millor opció és llogar una bicicleta, cotxe o bé agafar el bus, per a recórrer els escassos quilòmetres que separen La Savina de Caló des Mort, una vegada allí podràs gaudir de les seves aigües cristal·lines.

Cala Caló des Mort: Un Paradís Amagat

La playa de Cala Caló des Mort, encara que petita, és perfecta per a gaudir d’un dia de relax i desconnexió. Pots estendre la teva tovallola en la suau sorra blanca i deixar-te acariciar pel càlid sol del Mediterrani mentre escoltes el suau murmuri de les ones.

A més de la seva bellesa natural , Cala Caló des Mort és un lloc perfecte per als amants del tub respirador i el busseig. Submergeix-te en les seves aigües cristal·lines i descobreix un món submarí ple de vida i color, amb peixos tropicals, corals i formacions rocoses impressionants.

practicar snorkel en formentera

Com Arribar: La teva Aventura Comença en el Ferri

Després de passar un dia inoblidable en Cala Caló des Mort, pots tornar a proximoferry.com i compartir les teves experiències amb nosaltres. Què et va semblar aquesta impressionant cala? Quin va ser el teu moment favorit durant la teva visita? Ens encantaria escoltar les teves històries i recomanacions per a futurs viatgers!

Ferry de Ibiza a Formentera navegando

En Próximo Ferry, estem compromesos a fer que el teu viatge a Formentera sigui inoblidable. Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura i descobreix tots els secrets que aquesta illa té per a oferir!