Consells per a Viatjar en Ferri amb Nens Petits: Fent que la Travessia sigui una Aventura Inoblidable

Próximo Ferry | Abril 5, 2024

Viatjar en ferri amb nens petits pot ser una experiència emocionant i gratificant, però també pot presentar alguns desafiaments únics. Des de mantenir-los entretinguts durant la travessia fins a assegurar-se que estiguin segurs i còmodes, hi ha diverses coses a tenir en compte per a garantir un viatge sense contratemps.

En aquest article, explorarem alguns consells útils per a ajudar-te a preparar-te per a viatjar en ferri amb els teus petits aventurers, ja sigui des d’Eivissa fins a Formentera o altres rutes.

niña bañandose en la playa de formentera
  1. Planifica amb Anticipació:
    Abans d’embarcar-te en la teva aventura en ferri, pren-te un temps per a planificar amb anticipació. Investiga les polítiques de la companyia de ferri respecte als nens i familiaritza’t amb les instal·lacions a bord, proximoferry.com, pots trobar informació.

Assegura’t de reservar els teus bitllets amb anticipació i considera optar per cabines o àrees de descans privades si viatges durant la nit per a garantir una experiència més còmoda per a tota la família. En les rutes més curtes els ferris no disposen de cabines, com per exemple el ferri Eivissa Formentera, ja que la durada del trajecte sol ser de 30 minuts aproximadament.

reservar con proximo ferry

2. Prepara una Bolsa d’ntretenimiento:
Una bossa ben assortida d’activitats i joguines pot ser el teu millor aliat durant el viatge en ferri. Posa en el teu equipatge llibres per a acolorir, crayones, joguines petites i jocs de viatge per a mantenir als teus fills entretinguts durant la travessia. També pots considerar carregar una tauleta amb pel·lícules o programes de televisió descarregats prèviament per a moments de tranquil·litat.

viajan en ferry con niños

3. No t’Oblidis dels Berenars:
Els nens petits tendeixen a tenir gana en els moments més inoportuns, encara que a bord dels ferris sempre pots optar per un menú infantil o un refrigeri, assegura’t i porta una varietat de berenars saludables a bord. Fruites fresques, galetes, barres de cereals i ampolles d’aigua són excel·lents opcions per a emergències.

4. Sigues Flexible i Pacient:
Viatjar amb nens petits pot ser impredictible, així que mantingues una actitud flexible i pacient durant la travessia. Prepara’t per a adaptar-te a les necessitats i desitjos dels teus fills i recorda que el viatge en ferri és part de l’aventura. Mantingues la calma en situacions estressants i recorda que fins i tot els petits contratemps poden convertir-se en records divertits més endavant.

Niños de vacaciones en la playa oferta en Semana Santa

Experiència Personal:
Durant el nostre viatge en ferri cap a les illes Balears, els meus fills estaven emocionats per l’aventura que els esperava a Formentera. Encara que inicialment estaven inquiets per la durada del viatge, aconseguim mantenir-los entretinguts amb jocs, contes i algunes sorpreses especials que havíem guardat per al viatge. Veure l’emoció en els seus rostres mentre navegàvem cap al nostre destí va fer que tots els preparatius valguessin la pena.

Conclusión:
Viajar en ferry con niños pequeños puede presentar desafíos, pero también ofrece la oportunidad de crear recuerdos duraderos en familia. Con una planificación cuidadosa, una bolsa bien surtida de actividades y una actitud positiva, puedes convertir la travesía en una aventura inolvidable para ti y tus pequeños exploradores. Así que prepárate para zarpar y disfruta del viaje hacia tu próximo destino con tus hijos a bordo. ¡La aventura espera!

Conclusió:
Viatjar en ferri amb nens petits pot presentar desafiaments, però també ofereix l’oportunitat de crear records duradors en família. Amb una planificació acurada, una bossa ben assortida d’activitats i una actitud positiva, pots convertir la travessia en una aventura inoblidable per a tu i els teus petits exploradors. Així que prepara’t per a salpar i gaudeix del viatge cap a la teva pròxima destinació amb els teus fills a bord. L’aventura espera!