LA FESTA GRAN DE FORMENTERA

Sant Jaume és el dia gran de Formentera. La nostra Diada. Se celebra sempre al voltant del 25 de juliol amb actes de tota mena i per a tots els públics.

Els actes centrals tenen lloc els dies 24 i 25, però des d’unes setmanes abans ja es pot gaudir d’alguns dels actes que estan programats. En aquest link podeu consultar el programa de festes complet.

Sens dubte, però, les nits de concerts dels dies 24 i 25 i l’esperada Formentera Flower són els moments àlgids de les festes de cada any.

Per una banda, els concerts: Dimecres 24, a partir de les 22.30 sonaran a l’escenari de la plaça de Sant Francesc els grups “The Prussians” i “Gertrudis”. I es tancarà la vetllada amb “Sidonie DJ Set”. L’endemà, el dia 25 de juliol, el dia gran de Formentera, actuaran “Andrea Motis Trio” i “Sopa de Cabra”.

El moment disbauxa total de les Festes de cada any es produeix durant la Formentera Flower. Enguany “La Flower” de Formentera serà el dia 20 de juliol. A les 21.00 començarà per als més menuts la Flower Infantil i a partir de les 23.00 seran els locals DJ Blue, DJ Javi Box, Jam Factory i DJ Pharma els que s’encarregaran de donar-ho tot.

Des del punt de vista cultural és imprescindible visitar l’exposició dedicada a l’arquitecte alemany Erwin Broner (Munic 1898, Kreuth 1971), un passeig a través de diferents corrents en la història de l’art per arribar a representar l’avantguarda de la segona meitat del segle XX i que va ser un dels responsables de la seva introducció a Eivissa. Les obres que s’exposaran a la Sala d’Exposicions de Sant Francesc i el nou espai del far de la Mola pertanyen a la col·lecció que va cedir Gisela Broner a la galerista eivissenca Catalina Verdera.

Si véns a Formentera pots comprar els tickets del ferry online a booking.proximoferry.com i t’estalvies uns euros i les cues de gent que et saltaràs gràcies a dur les targetes d’embarcament en el teu mòbil.