LES MILLORS POSTES DE SOL DE FORMENTERA

Els capvespres sempre han tingut un encant màgic. Els tons taronja, vermells i grocs que tenyeixen el cel capturen la nostra atenció com les més belles obres d’art. És aquí on el fotògraf que portem dins, surt fora, i captura el moment.

A Formentera tenim infinits llocs des d’on contemplar una posta sol, però si el que vols a més a més, és immortalitzar el moment i gaudir de la tranquil·litat que requereix aquest instant, nosaltres en compartim tres en els que t’hi trobaràs poca gent i allò que veuràs et fascinarà.

El primer de tots, és a la zona de Punta Pedrera i Es Banc. Des d’allà podràs contemplar una magnífica posta de sol a primera línia de mar que, si el dia és clar, ens permetrà no perdre’ns ni un dels màgics instants. Però l’espectacle és també a les roques de marès tallades d’aquesta antiga pedrera. El reflex del sol sobre la superfície de la costa ens donarà un bonus track d’una bellesa extrema amb imatges d’una posta de sol sense el sol.

El segon dels llocs màgics des d’on veure com s’apaga el dia és el Mirador de La Mola. Situat a la carretera que puja a La Mola trobaràs el Restaurant El Mirador des de la privilegiada posició del qual podràs contemplar la posta de sol, amb la part baixa de Formentera en terme mig. En dies clar del mes de juny és encara més espectacular perquè el sol se’n va molt a prop de l’illot des Vedrà deixant un estampa encara més magnífica. Aquest lloc, potser estarà un mica concorregut, però paga molt la pena.

I, finalment, has d’anar un dia a veure com el sol se’n va des dels molins de sa Miranda, molt a prop de Sant Francesc. Veure el fos a negre, amb la silueta d’un dels molins és una de les imatges impagables que ens donen els capvespres de Formentera que no ens deixarà indiferent.

La posta de sol és un d’aquells plaers austers que ens regala aquesta magnífica illa.

Si véns a Formentera pots comprar els tickets del ferry online a booking.proximoferry.com i t ‘estalviaràs uns euros i les cues de gent que et saltaràs gràcies a dur les targetes d’embarcament en el teu mòbil.