PUJA A LA MOLA CADA DIA

Des de fa ja uns anys que La Mola és molt més que els dies de Fira. És cert que el Mercat Artesà i Fira d’artesania és una de les atraccions més reeixides de l’estiu formenterer (només cal de pujar un dimecres o un diumenge per comprovar-ho), però, afortunadament el poble del Pilar s’ha anat consolidant, amb el temps , com una destinació imprescindible per als amants de la Cultura, en majúscules.

La Casa del Poble s’ha convertit en un punt de trobada on gaudir setmana a setmana dels actes que organitza Espai F. L’agenda contempla de tot i molt: els dijous de concerts, el cinema clàssic a l’aire lliure dels divendres, cantades pageses , etc. La Casa del Poble, a més, és un punt de recollida i préstec de llibres.

I, finalment, el nou reclam cultural: el remodelat far de La Mola, que ara alberga, a la planta baixa, un espai museïtzat dedicat a la mar, i un altre que podrà acollir exposicions temporals.

Tots això ho tens a La Mola, un lloc on pots pujar cada dia, sinó és que ja estàs allà.

I si véns a Formentera pots comprar els tiquets del ferri en línia en booking.proximoferry.com i t’estalvies uns euros i les cues de gent que et saltaràs gràcies a portar les targetes d’embarcament al mòbil.