Com fer el check in?

Des de Próxim Ferri, t’enviem un mail amb tota la informació necessària que has de saber abans del teu viatge. És important que preparis la documentació necessària i que segueixis les indicacions per a realitzar el check in del teu passatge per a anar amb vaixell d’Eivissa a Formentera, i viceversa depenent de la companyia amb la qual viatges.

Et trobaràs 4 companyes que cobreixen la ruta amb vaixell d’Eivissa a Formentera: Trasmapi Lines, Baleària, Formentera Lines i Aquabus, els seus ferris efectuen diversos trajectes diaris.

Trasmapi Lines

Trasmapi és una companya Espanyola, fundada en 1960, els seus vaixells operen entre Eivissa i Formentera, garanteixen un viatge confortable en els seus ferries ràpids, disposa d’una flota de 6 ferries: l’Eivissa Jet, Formentera Jet, Eivissa Jet, Illetas Jet, Migjorn Jet y El castaví Jet, en la nostra web trobaràs els horaris.

Baleària

Baleària és una companya Espanyola amb seu en Dènia, que opera des de 1998, ofereix nombroses sortides entre Eivissa i Formentera cada dia.

La durada del viatge amb vaixell Eivissa a Formentera dura entre 25 minuts i 1 hora, en funció del tipus de vaixell que hagis triat en la teva reserva.

Formentera Lines

Empresa que opera entre les Illes Pitiüses, disposen d’una flota composta de 4 vaixells, Línia Jet, triga 35 minuts i Línea Express amb una durada de 25 minuts.

Aquabus

Companya que va començar a operar en 1985 amb viatges des d’Eivissa fins a Formentera aquest estiu incorporo dues noves embarcacions bessones per a oferir un millor servei.

Una vegada tinguis la teva reserva, has de tenir en compte que has d’emetre les targetes d’embarcament a través de l’apartat check-in de la web, directament en la taquilla o en les màquines de les estacions mar´ítimes d’Eivissa o Formentera el mateix dia de la sortida.

En aquest punt has de tenir en compte, que algunes navilieres no permeten l’emissió de les targetes d’embarcament en línia, pel que et recomanem continuïs llegint com fer el Chek-in en la naviliera que vulguis realitzar la reserva.

Check-in Trasmapi

Si viatges en Trasmapi, pots fer el check-in en la seva pàgina web (www.trasmapi.com), en les màquines que la companyia té en les estacions marítimes d’Eivissa i Formentera o en les taquilles.

Check-in Baleària

Si viatges en Baleària, pots fer el check-in en la seva pàgina web (www.balearia.com), en les màquines que la companya té, en les estacions marítimes o en les taquilles.

Check-in Formentera Lines

Si viatges en Mediterránea Pitiusa, pots fer el check-in en la seva pàgina web (https://mediterraneapitiusa.com/), o en les taquilles de les estacions marítimes.

Check-in Aquabus

Si viatges en Aquabus, podràs dirigir-te directament al vaixell Eivissa Formentera amb el teu bo i obtener la targeta d’embarcament a bord.

Una vegada, hagis realizat el check-in online podràs embarcar, presentant la teva targeta d’embarcament directament al personal a bord, en pujar al vaixell Eivissa Formentera, i estalviar-te les cues de les taquilles, sobretot en temporada d’estiu.

Per què reservar els teus billets de ferri amb Pròxim Ferri?

Per a reservar el teu bitllet, a Formentera o Eivissa, Nosaltres te’l posem més fàcil!

Pots consultar tots els horaris disponibles de totes les companyies aquí, i a més tens tots aquests avantatges:

  • Consultar l’estat de la mar en temps real, que condicions meteorològiques et trobaràs durant el teu viatge.
  • Serveis a bord de cadascuna dels ferris, sabràs si disposes de wifi, àrea infantil o permet embarcar vehicles.
  • Des de Pròxim Ferri intentem sempre donar-te el màxim d’informació possible i mostrar-te totes les opcions disponibles perquè el teu viatge sigui perfecte.
  • Estalvia’t les cues en taquilla.
  • I quan ja estigui tot organitzat, seguim al teu costat gràcies a la nostra APP.
  • T’avisem en temps real de totes les cancellacions o incidèncias i tot des del teu mòbil.
  • ¡No oblidis consultar els nostres tips de viatges! I reservar el teu bitllet en Próximo Ferry.

Esperem haver-te ajudat ¡Feliç travessia!