COM ARRIBAR AL PORT D’EIVISSA PER AGAFAR EL FERRY A FORMENTERA

Si arribes a Eivissa en avió tens dues opcions per arribar a l’estació marítima del port d’Eivissa per embarcar en el ferri de Formentera. Totes dues són utilitzant el transport públic.

La primera, i més ràpida, és el taxi. Per menys de 20 € et portaran directament a l’estació marítima d’Eivissa, en poc mes de 15 minuts, sempre que el trànsit a Eivissa ho permeti.

Si vas amb més temps pots agafar el Bus número 10 amb el qual podràs arribar a la mateixa destinació, en uns 30 minuts per 3,75 €.

Ara trobareu un nou servei de línia de Bus Express. El millor és que realitza el trajecte directe sense parades, fins al port d’Eivissa on hi ha el ferri Eivissa Formentera. La primera eixida des de l’aeroport és a les 07h15, amb una durada del trajecte de 20 minuts. Cada 30 minuts surt aquest Bus Express directe al port d’Eivissa, però tingues en compte que l’última sortida de l’aeroport és a les 00h15.

Tant la parada dels taxis com la del Bus estan només sortir de la terminal de l’aeroport d’Eivissa. No tenen pèrdua.

Mentre estiguis arribant al port d’Eivissa, pots mirar els horaris dels propers ferris a Formentera i comprar els tiquets online aquí mateix. O millor encara, descarrega’t la nova app de Pròxim Ferry, per estar al corrent del temps al mar, consultar horaris del ferri Eivissa Formentera, serveis i molt més…

Ja falta menys per arribar.

Bon viatge!