ON ÉS L’ESTACIÓ MARÍTIMA DELS FERRYS D’EIVSSA A FORMENTERA

L’estació marítima es troba situada a l’Avinguda de Santa Eulària número 100 de la ciutat d’Eivissa. Aquí tens l’enllaç a GoogleMaps: https://goo.gl/maps/DqX2ZkosenSfZtXC8

Des d’aquesta estació hi surten  gairebé la totalitat dels ferries que van a Formentera amb alguna de les quatre companyies que operen entre les dues illes: Trasmapi, Baleària, Formentera Lines i Aquabus.

En aquesta estació marítima hi podràs comprar el tickets de ferry entre Eivissa i Formentera tot i que si et vols estalviar la qua que hi sol haver-hi, sobretot els mesos d’estiu, i que els bitllets et surtin una mica més econòmics et recomanem comprar el teu tiquet online a booking.proximoferry.com.

Ara bé, només si viatges amb el ferry Posidònia has de tenir en compte que aquest ferry surt des d’un altre moll, a 20 minuts caminant des de l’estació marítima. Aquí tens l’enllaç a GoogleMaps: https://goo.gl/maps/Lb3vv9UpzUiVjUBe8

¿On aparcar a Eivissa?

Si busques aparcament a prop de l’estació marítima d’Eivissa – Formentera, tens dues opcions:

  1. El pàrquing des Pratet que es troba a 5 minuts caminant de l’estació marítima. Aquí l’enllaç a GoogleMaps: https://goo.gl/maps/dzpvyY6Ci3enc83A9
  2. I el pàrquing des Gorg (situat just al cost d’Ikea), que és gratuït i es troba a 15 minuts caminant

Que fer si estàs esperant en el port d’Eivissa el ferri

Si tens una mica de temps, abans d’agafar el ferri d’Eivissa a Formentera, et donem uns consells perquè facis una passejada pels voltants de l’estación Mar´ítima d’Eivissa. Tots ells estan a menys de 10 minuts caminant.

Passeig de Vara de Rei (o s’Alamera)

És una de les zones més agradables per a passejar molt prop del port, S’Alamera o Passeig de Vara dek Rei continua immutable amb el pasa del temps. Gairebé totes les seves façanes són les mateixes dels últims 60 o 70 anys.

Només han canviat el seu color, com si el passeig s’hagues rentat la cara.

La plaça del Parc

En parallel a Vara de Rei, separats per una poma de cases en direcció sud, està la Plaça Parc. Un dels racons de la ciutat que més ambient congrega al llarg de tot l’any, al peu de la muralla renaixentista que enllaça els baluard de Sant Joan i Sant Pere. Està ple de concorregudes terrases de bars i restaurants, i també hi ha alguns comerços. L’emblemátic Teatre Pereyra li dona l’esquena a aquesta plaça.

Comerços prop del port d’Eivissa

Per a unes compres originals, en la zona de la Marina, molt prop d’on estàvem, trobaràs tota classe de comerços.

Ens encanta Majoral, una joieria, que és un excellent pas previ al teu salt a Formentera, perquè Majoral crea un univers que rememora a la Pitiusa del sud, a la mar Mediterrània, a la cultura popular i a la naturalesa, i que es materialitza en unes joies innovadores, sense límits en la utilització de materials i tècniques.

Majoral té taller i botigues a Formentera i a Barcelona, a més d’aquesta botiga a Eivissa.

Collecció Party de Mayoral, cintes i centellejos que et porten nits d’or.

En Pròxim Ferri, som uns apassionats dels viatges, volem ajudar les persones a viatjar en Ferri, per a conèixer els millors llocs dels quals gaudir.

Ens acompanyes en aquest viatge? Segueix-nos en xarxes socials per a estar informat de les novetats, i descobrir llocs inoblidables 💙