“Formentera és molt més que color”

Próximo Ferry | Setembre 22, 2020

“Quaranta anys ja, veient i vivint Formentera, acudint a l’illa les màximes vegades que la vida em permet i superades les postes de sol amb tots els seus matisos del taronja al violeta, integrat en el meu cos i el meu cervell el turquesa de les seves aigües i l’ocre de la seva terra, decideixo fer aquesta exposició en blanc i negre per a brindar a l’espectador l’oportunitat de veure més enllà de la bellesa del color, que és el primer que capten els nostres ulls dominant el cervell i el record. Per que Formentera és molt més que color i sol paradisíac”

‘Idò’ és el nom de l’exposició de la fotògrafa Esther González Zaera que des del dilluns 14 de setembre es pot visitar a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell de Sant Francesc, a Formentera. Assídua visitant de l’illa des de fa 40 anys, Esther González Zaera mostra en aquesta exposició una Formentera molt personal, una visió de l’illa durant totes les estacions de l’any.

El blanc i negre permet a la fotògrafa retratar una Formentera autèntica, on les textures, formes i moviments són els protagonistes, el que l’artista pretén és «brindar a l’espectador l’oportunitat de veure més enllà de la bellesa del color» de l’illa, segons explica al seu bloc personal. L’exposició està formada per 30 fotografies en blanc i negre, amb un format de 40 x 50 cm amb una impressió digital sobre un paper de gran qualitat. “Es tracta d’una exposició per als habitants de Formentera”.

Romandrà oberta des del 14 al 26 de setembre a l’Ajuntament Vell d’11 a 14 i de 19 a 21 hores. Diumenges i dilluns al matí, tancat.