Ferri amb cotxe Eivissa Formentera

Próximo Ferry | Octubre 14, 2022

viajar con ferry en coche

La travessia en ferri entre Eivissa i Formentera és una experiència única. Es duu a terme enmig de la Mar Mediterràneo, i els passatgers gaudeixen d’unes vistes espectaculars de l’illa d’Eivissa i la costa circumdant.

Coses per a veure i menjar

Hi ha moltes coses que veure i fer a bord del ferri, encara que el trahecte és curt, per la qual cosa quan t’adones hauràs arribat al teu destí. Pots sortir a la coberta, veure películes llegir llibres, escoltar música i més. Si estàs buscant alguna cosa per a menjar, hi ha snacks disponibles i begudes a bord.

Tot el que has de tenir en compte per a embarcar el teu cotxe en el ferri Eivissa Formentera

Comprova en la nostra web els horaris del pròxim ferri, podràs veure amb claredat marcats el ferri que admet cotxe i el que no, a més tens l’opció de baixar-te l’aplicació per a tenir a mà tota la informació que necessites.

Has de tenir en compte que del 15 de Juny al 15 de setembre, Formentera limita els accessos i la circulació de vehicles particulars a motor, per la qual cosa tindràs amb antelació que realitzar la reserva d’aquest link i abonar la seva taxa corresponent, les dates en les quals s’apliquen aquestes limitacions poden variar d’un període a un altre, per aquesta raó és molt important que realitzis la reserva amb antelació.

Si has llegit fins aquí, i has decidit no portar-te el cotxe, posem a la teva disposició tota la informació per a moure’t amb bus a l’illa.

Quant costa passar el cotxe a Formentera?

La travessia en ferri entre Eivissa i Formentera costa la taxa 3€ al dia per a cotxes i motos amb un import mínim de 15€. El cost per als turistes o visitants és de 1,50€ al dia per a motos amb un import mínim de 7,50€.

Quant es triga a recórrer Formentera amb cotxe?

Amb cotxe pots recórrer en un dia Formentera, a l’esser una illa d’uns 69 quilòmetres de litoral, però realment si vols gaudir dels llocs que et proposem necessitessis més temps.

Les seves carreteres estan en bon estat i els trajectes no són molt llargs, d’una punta a una altra de l’illa hi ha 20 quilòmetres aproximadament 40 minuts amb cotxe.

Què no cal perdre’s a Formentera?

Caló d’es Mort

Si decideixes anar amb el teu cotxe, entre els molts llocs que pots visitar, et recomanem Es caló d’est Mort, és un lloc imprescindible que has de conèixer, per a arribar a aquesta cala aparca el teu cotxe als voltants de l’Hotel Riu la Mola, agafa el camí que part al costat del restaurant Casa Blanca, al voltant de 10 minutos caminant hauràs arribat a aquest paradís.


Caló d’est Mort

El contrast de les seves aigües turqueses i cristallines amb la roca que l’envolta en tons vermellosos farà que no puguis evitar treure la cambra, els seus dos embarcadors o escars tradicionals situats en un lateral li posen un encant especial a l’entorn.

Si continues per la mateixa carretera, val la pena arribar fins al Restaurante Mirador i gaudir de les vistes panoràmiques que ofereix de Formentera, espectacular, no te les perdis, tindràs una foto de les costes nord i sud, envoltades de la vegetació.

Faro de la Mola

Acaba el teu recorregut al Faro de la Mola, entendràs per què rep tantes visites, està situat en uns penya-segats a més de 120 metres d’altura sobre la mar, en el seu interior té un museu i un centre cultural, als voltants pots veure una placa commemorativa de l’escriptor Julio Verne per haver ambientat en aquest lloc una de les seves novelles “Hector Servadac” novella d’aventures publicada en 1877.

Faro de la Mola

Aquesta seria la nostra recomanació en un dia, si tens més temps no dubtis a visitar l’illa de Es Palmador, el far de Cap de Barbaria, la Cala Saona o el Faro de la Mola.

Y per descomptat veure una posta de sol a Formentera, On veure la millor posta de sol? Al Faro de Cap de Barbaria, és un dels tres fars famosos, es troba a l’Oest de Formentera, arribes a ell per la carretera cap a Cala Saona des de Sant Frances Xavier, però si vols gaudir d’una posta de sol més tranquilla, des de les seves cales o platges trobaràs una bona opció, llegeix el nostre article per a buscar la millor posta de sol.