Que veure a Eivissa en 4 dies

Próximo Ferry | Octubre 21, 2022

Estàs pensant en el teu viatge a Eivissa, i vols aprofitar al màxim el temps per a conèixer el millor d’Eivissa, aquest són alguns dels llocs favorits per a visitar Eivissa.

  • El mercats ambulants de les Dalies
  • El mercat ambulant de Sant Jordi
  • Parc natural Ses Salines
  • Dalt Vila
  • Santa Gertrudis
  • i finalment escapada a Formentera

El mercat ambulant de les Dalies horaris

Se celebra tots els dissabtes des de les 10h00 del matí, però a l’estiu , ho podràs trobar obert a partir de les 19h00, en la seva pàgina web podràs veure la seva agenda amb els esdeveniments que organitzen, per si coincideixen aquest dies amb la teva visita a Eivissa.

Adorns en el mercat de les Dalies (Eivissa)

El mercat ambulant de Sant Jordi

Un altre dels mercats ambulants famosos a Eivissa, per la seva afluència de públic és el mercat ambulant de Sant Jordi, on pots trobar moltes curiositats i novetats cada dissabte, només ho trobaràs els dissabtes de 09h00 a 15h00, en l’Hipòdrom de Sant Jordi.

Normalment, està tot l’any i pots trobar de tot allí, roba, sabates, joieria, ferreteries, mobles, plantes….. és un lloc de trobada entre visitants i gent que viu tot l’any a Eivissa, fent que sigui un ambient molt especial.

Merca de Sant Jordi (Eivissa)

Parc natural Ses Salines

T”impressionarà el conjunt que formen les salines, les muntanyes amb l’enorme pineda i la mar, és ideal per a perdre’s, el seu color blau és intens combinat amb la sorra blanca de les seves platges.

Alberga ocells diferents, fins i tot a l’hivern hi pots veure algun flamenc, pots passar un dia gairebé sencer en la zona si t’agrada passejar i gaudir del paisatge.

Eivissa sunset, Ses Salines (Eivissa)

Platja de les salines Eivissa

Per a arribar a la platja amb cotxe tens un pàrquing que costa 6 euros. Et cridarà l’atenció les seves aigües turqueses, és una platja tranquila amb el seu pàrquing a prop per a la teva comoditat.

Disposa de diversos quiosquets per a menjar i llogar hamaques, un d’ells és Malibú, també hi tens Sa Trinxa y Beso Beach.

Tens opcions per a gaudir de tot el dia a la platja.

Dalt Vila

El seu nom significa “la ciutat alta” és el barri antic d’Eivissa, la seva muralla és el monument més important d’Eivissa, la seva construcció va ser ordenada pel Rei Felip II el 1555.

Avui dia els seus carrers tenen botiques boniques, restaurants amb terrasses per a gaudir, i per la seva altura pots gaudir passejant de les vistes quan puges a la fortalesa. Llocs immprescindibles són la plaça de la Catedral, el portal de Ses Taules, el centre d’interpretació Medina Yabisa o la carreró de Sa Portella.

Santa Gertrudis com arribar

Està situat en el centre d’Eivissa, destaca el color groc que decoren finestres i portes de gairebé totes les seves construccions, ofererix botigues de decoració, boutiques i restaurants… amb un ambient familiar, tranquil i amb racons entranyables, val la pena asseure’s en una de les taules de la plaça i gaudir de les seves tapes.

Imprescindible anar a menjar un entrepà al Bar Can Costa.

Santa Gertrudis de Fruitera (Eivissa)

Escapada a Formentera

Si estàs en Eivissa, segur que tens temps de fer aquesta escapada amb ferri des d’Eivissa, i és que visitar Formentera des de Eivissa, és el més fàcil.

En la nostra web pots consultar el Pròxim Ferry a Formentera, t’aconsellem la nostra entrada en el blog un día en Formentera.

El trajecte és còmode, els ferris surten des del port d’Eivissa i podràs anar i tornar en el mateix dia, perquè no perdis l’oportunitat de gaudir per un dia a l’illa.

Segueix-nos en xarxes socials, per a estar al dia de totes les novetats per a viatjar a l’illa o la Península.