Els millors llocs per a menjar vegà a Formentera

Próximo Ferry | Desembre 23, 2022

Menjar vegà a Formentera no és difícil, i podem trobar excellents restaurants vegans, vegetarians i amb opcions de menú adaptats a totes les necessitats.

Avui et recomanem alguns dels millors restaurants vegans de Formentera per a menjar enguany, on podràs provar bon menjar saludable i casolana, i algunes propostes noves.

Si encara penses que els vegans només mengem enciam i que el menjar plant based és avorrida, és que encara no coneixes la gastronomia vegana i cruelty free elaborada a base de plantes que hi ha a Formentera: Menjar veà, boníssima i de qualitat en restaurants.

Els millors restaurants vegans de Formentera per a visitar aquest 2023

Integral Formentera

Un restaurant amb una carta molt cuidada i saludable, el seu menjar casolà li dona un valor afegit, a més és petfriendly.

Menjar unes braves amb salsa vegana, els tacs amb cilandro o el paté d’anacard i llenties i la seva yogurt grec amb nous i mel, són algunes de les seves opcions.

Recomanen especialment el falàfel, la no-cheesecake, la crep de Nutella vegana, el gaspatxo i la seva cervesa artesana.

Quimera restaurant

Excellent cuina mediterrànea amb opcions d’adaptar el seus plats vegans si se li avisa amb antelació, té una ubicació excepcional en el Estany des Peix, ideal per a prendre alguna cosa i viure un capvespre a Formentera.

El seu ambient és tranquil i acollidor, està obert des de primavera fins a octubre, destaquen els seus cocteles naturals per a gaudir a la seva terrassa, a vegades pots gaudir de musica en viu al capvespre.

Sa Panxa

Elaboració artesanal, amb ingredients de temporada, ecològics i de proximitat, amb productors locals de les illes, la seva proposta gastronòmica et fascinarà.

Recomanen la seva lasanya vegana i les seves braves, i la seva amanida de figues. És un lloc amb molt d’encant, ideal també per a desdejunar, perfecte per a celíacs, com les seves pizzes sense glútens i altres opcions.

Blat Picat Bar de Vegetals

Restaurant amb unes postres veganes boníssimes, tota la seva carta és vegana, inclòs els formatges de les torrades. Ideal per a desdejunar amb àmplia carta de sucs i smothies naturals, i a més pans especials i sense glútens, tens l’opció de comprar-ho per a portar-te el pa a casa.

Tant per als vegans com no vegans, segur que t’agradarà un desdejuni saludable per a començar a gaudir de l’illa.

Recomanen provar el pastís de pastagana i xocolata, i les seves torrades d’alvolcat i tomàquet sec.

Es Racó des Pa

És un lloc molt agradable amb un tracte molt pròxim, ideal per a prendre un bon desdejuni i si ets amant dels Poke Bowls, situat a Sant Francesc Xavier en la part nord-occidental de Formentera, està obert durant tot l’any.

Església a Sant Francesc Xavier Formentera

Viatjar a Formentera convida a assaborir la seva oferta gastronòmica, perquè en aquest sentiti, demostren que és una illa única.

Visita la nostra web, per a reservar la teva escapada a Formentera aquí.