Com arribar a la Cala Turqueta

Próximo Ferry | Desembre 30, 2022

Cala Turqueta, és una de les cales més boniques de l’illa de Menorca, està situada al Sud de Ciutadella, és famosa per ser una platja verge, i les seves aigües celestes i sorra blanca, et comptem tot el que necessites per a passar un dia i gaudir sense presses de Menorca.

Aquesta cala de Menorca, està amagada entre pins, la forma més ràpida d’accedir és anar amb cotxe i aparcar en el pàrquing, una vegada des d’allí cal caminar uns 10 minuts aproximadament. Encara que és una platja verge disposes de banys a prop i socorrista.

Quina és la millor hora per a anar a Cala Turqueta?

La millor hora, sens dubte, és a primera hora del matí o si ho prefereixes a última hora de la tarda, al migdia no podràs aparcar, tampoc podràs accedir amb vaixell, ni amb autobús o caminant pel Camí de Cavalls.

Val la pena matinar, els mesos de juliol i agost està ple, en lèpoca d’estiu com comença el dia primerenc i l’aigua té tan bona temperatura, és una meravella banyar-se.

Com accedir a Cala Turqueta?

Si vas amb cotxe, en l’entrada de Ciutadella, anant cap a les platges del sud trobaràs uns cartells avisant de l’estat dels aparcaments, si està ple et faran donar la volta.

També pots anar caminant des de Cala Galdana fins a Cala Turqueta, encara que són aproximadament 2 horas.

On està el pàrquing de Cala Turqueta?

Es troba aproximadament a 900 metres (10 minuts), aquesta és la ubicació en google maps, mes info aquí

Quant costa el pàrking?

El pàrking és gratuït, però amb aforament limitat. En el mateix pàrquing es pot trobar un petit bar-quiosquet amb banys on venen entrepans i begudes.

Arribar a peu a Cala Turqueta

Si vols accedir des de Cala Macarella, el trajecte és a peu pel Cami de Cavalls, que està perfectament senyalitzat de 2.9 km, això si, el camí és una mica pedregós i amb bastants pendents, per als adults es pot fer més o menys bé, però si vas amb nens, has de tenir en compte que es poden cansar.

Si vas amb nens petits et recomanem més Mitjana y Galdana, ja que tenen un pàrquing ampli i el camí és molt millor i asfaltat.

També pots accedir amb autobus des des Es Mercadal o amb vaixell.

Arribar a Cala turqueta amb vaixell

El vaixell surt des de Ciutadella i passa per diverses platges, el millor és compartir el vaixell perquè et surti el més assequible possible, una dels avantatges és que pots portar ulleres de bussejar i equipatge, sense carregar-ho.

Si vols allotjar-te a prop, és difícil a l’esser una platja aïllada, però tens l’opció d’allotjar-te a l’hotel rural de Morvedra Nou, molt prop de les platges del sud de Menorca i també de Ciutadella.

Si t’agradaria viatjar a Menorca, en la nostra web pots comparar les navilieres que donen servei a l’illa, tant des de Mallorca, com des de la península, més informació aquí.