Cala Tarida

Próximo Ferry | Febrer 17, 2023

Cerques una platja a Eivissa, de sorra blanca amb racons secrets per descobrir, no te’ls perdis, visita Cala Tarida.

Cala Tarida com arribar

En el municipi de Sant Josep, a l’oest de l’illa d’Eivissa, trobareu Cala Tarida.

Si decideixes moure’t amb autobús, podràs arribar a Cala Tarida amb la línea 38, Eivissa – Sant Josep – Cala Tarida, o amb la línea 5, Sant Antoni – Cala Tarida.

Si viatges amb cotxe o moto, des de Sant Antoni, por la Badia de Sant Antoni fins al desviament en el qual t’indiqui direcció Cala Comte y Cala Bassa. Una altra opció és sortir de Sant Josep, agafa el desviament de l’esquerra, trigaràs 10 minuts amb cotxe.

Cala Tarida restaurant

Un dels millors llocs per a menjar en Cala Tarida, segons publica la revista GQ, és aquest tradicional quiosquet, Ses eufabies Eivissa, construït en els anys 50, amb el seu peix fresc i servit a la plantxa, cuina senzilla i tradicional però perfecta al costat de la mar.

Encara que tens per a triar quiosquets, beach clubs i restaurants sense sortir de la platja.

Com Beach club Cotton, lloc popular pels rics i famosos que ho visiten, amb música en viu.

Un altre restaurant conegut és Ca’s Milà, fundat en 1984, especializat en menjar eivissenc, arrossos i peixos, i des de la seva terrassa es poden contemplar el capvespre.

Hotels en Cala Tarida

En trobar-se a tan sols 10 km de distàcia de Sant Antoni, tens una gran varietat d’hotels i apartaments on allotjar-se amb diferents ofertes.

En el pujol darrere de la platja trobaràs diversos complexos d’apartaments i un gran hotel, no tindràs problema a reservar la teva estada prop de Cala Tarida.

Embarcador Cala Tarida

Aquesta Cala en estar protegida del vent i de l’onatge és perfecta, té les condicions de fondeig ideals per als vaixells.

A més, té una botiga de busseig pròxima, per a proveir-se i un supermercat en la part superior de les escales del nord.

Serveis i activitats en Cala Tarida.

Recomanem aquesta Cala sobretot per a famílies, que pots trobar banys, dutxes, servei de socorrisme, lloguer d’hamaques i ombrelles, accessos per a discapacitats i pots aparcar en l’àrea adaptada per a vehicles.

Pots llogar llanxes i motos aquàtiques i fins a practicar vela, en el seu entorn podràs veure activitats esportives com a voleibol, i la seva escola de busseig, et proporciona el que necessitis si vols realitzar alguna de les seves activitats programades.

Practicar esnórquel és molt fàcil, no és necessari que siguis un especialista en busseig, només has d’equipar-te amb tub i ulleres i a gaudir del paisatge marí. La temperatura de l’aigua a l’hivern és de 15 graus i aproximadament 27 a l’estiu, per la qual cosa realment pots practicar submarinisme tot l’any.

El seu fons marí està caracteritzat per les prades de posidònia, que contribueix al fet que les aigües a Eivissa estiguien cristallines. Podràs tenir una visió de més de 30 metres i s’arriba a veure fins i tot a 40 metres de distància.

No sols veuràs la posidònia si no àrees de coralinas i esponges, pots trobar congres, brunes, barracudas, neros…. La seva fauna és variada.

Que veure prop de Cala Tarida

La seva posta de sol després de passar el día a la platja, és una cita obligada.

El municipi de Sant Josep de Sa Talaia a uns 7 km de la cala, per a passejar, anar de botigues o menjar alguna cosa i conèixer una mica més de l’ambient eivissenc.

Pr`oxim es pot visitar el Parc Natural de Ses Salines, que forma també part de Formentera, el seu paisatge és increïble, i els ocells que nien aquí per a seguir amb la seva peregrinació.

Dos llocs històrics per a visitar com làssentament rural de Ses Païses de Cala d’Hort, segle V a.c., on pots visar el conjunt arqueològic i una casa payesa extensió d’un museu Etnogràfic d’Eivissa, les vistes a Es Vedrá i de la torre de Es Savinar són espectaculars.

I el poblat de Sa Caleta un assentament fenici que s’utilizava com a port, envoltada de casetes d’escar amb molt d’encant.

Port de Sa Caleta Eivissa

No et perdis l’oportunitat de visitar aquest lloc en la teva pròxima escapada, en próximo ferry podràs reservar el teu viatge, t’esperem!