Les Dalias Eivissa

Próximo Ferry | Febrer 24, 2023

Uns dels mercats ambulants més populars són les Dalies a Eivissa, els visitants opinen que és únic, molt gran, la varietat de productes és enorme, tot el que et puguis imaginar bijuteria, llibres, vestits catifes, sabons naturals, regals…. i així podríem continuar una llarga estona. Si sents curiositat per saber més coses sobre aquest mercat ambulant a Eivissa, continua llegint!

Pots trobar gran varietat de llocs de restauració, des de pizzes fins a paelles, prendre’t un coctel gaudint de l’ambient eivissenc i música house.

Consell: en temporada d’estiu, evita les hores puntes (11h a 14h), per l’aglomeració de gent, és millor fer una visita a primera hora. En temporada alta té més de 20.000 visitants al dia, sobre tots els dissabtes és el més concorregut, amb els seus 200 llocs de roba, joies, calçat, decoració…. la aglomeración de gente, es mejor hacer un visita a primera hora.

Com arribar al mercat ambulant de les Dalias a Eivissa

Aquesta situat als afores de Sant Carles, en el km2 de la carretera d’Eivissa – Santa Eulalia – San Carlos.

El primer autobús que arriba al mercats ambulants de Las Dalias és la línia 16 prop de les 08:30 i també l’últim que sol ser a les 21h00. També tens una parada de taxis junt enfront del mercat ambulant.

Quan és el mercat ambulant de las Dalias a Eivissa i horaris.

Tots els dissabtes de 10h a 20h hores, obert tot l’any, la temporada d’estiu d’abril a octubre també se celebra els dilluns, dimarts i diumenge a la nit, i temporada d’hivern de novembre a març de 10h a 18h, per Nadal del 12 desembre al 05 de Gener.

Per Setmana Santa de dijous a diumenge de Pasqües.

Mercats ambulants Hippy dissabtes i diumenge de 10h a 17h.

Festa en las Dalias Eivissa

En temporada, els esdeveniments del mercat ambulant Nights s’omplen de visitants, diversos diumenges al mes, pots gaudir de música en directe, es tracta de NIDO, se celebra de 12h a 02h. Un altre dels esdeveniments, és NAMASTE, tots els dimecres d’estiu, de juny a setembre.

Bar en les Dalias Ibiza

Pots trobar gran varietat de productes locals, si ets vegetarià o vegà no tindràs problema, tot el contrari, et recomanem que aprofitis i provis la gastronomia local com algunes postres casolanes com Flaó, i com no, les seves cerveses artesanes i vins orgànics i naturals.

Postre casero en el mercadillo de las dalias
Postres casolanes d’Eivissa Flaó

On aparcar prop del mercat ambulant de les Dalias

Al voltant del mercats ambulants, hi ha molts zones de pàrquing on podràs deixar el teu vehicle, hi ha pàrquing oficial del mercats ambulants de las Dalias, i altres dos pàrquings privats.

El preu per a motos és de 2€ i el de vehicles 3,50€, en el pàrquing oficial de las Dalias si reserves en línia tens descompte, pots visitar la seva pàgina aquí, aquest servei en línia només aquesta disponible durant els mesos d’estiu, també pots aprofitar i aparcar gratis en un pàrquing si vas cap a Sant Carles, un poble molt bonic que val la pena fer una visita, aquesta a 800 metres caminant per un passeig per als vianants.

Església Eivissa Sant Carles

Si ets de mercats ambulants i et ve de gust fer una escapada a Eivissa, aprofita i viatja en ferri des de la Península, podràs portar tot l’equipatge que vulguis i embarcar un vehicle, reserva en Proximo Ferry.