Formentera que veure en un dia

Próximo Ferry | Març 3, 2023

Des de que agafes el Ferri Eivissa Formentera, ja comences a gaudir de Formentera, ja comences a gaudir de Formentera, en l’estació marítima d’Eivissa trobessis tots els ferris sortint cap a Formentera, si estàs planejant la teva escapada d’un dia i et preguntes que veure en un dia, queda’t amb nosaltres , et vam mostrar tot el que necessites per a organitzar el teu viatge.

L’estació marítima a Eivissa, és molt fàcil de localitzar, si vols saber com arribar al port d’Eivissa per a agafar el ferri Eivissa-Formentera aquí tens total la información.

T’aconsellem que t’estavïis les cues, sobretot en temporada alta, visitant la nostra web i comparant totes les sortides disponibles, temps de la mar, condicions dels ferri… si tens el teu bitllet podràs embarcar directament.

Si et preguntes Quant dura el ferri d’Eivissa a Formentera? el trajecte dura aproximadament 30 minuts, aprofita per a gaudir de les vistes increïbles que tindràs sortint de l’estació marítima d’Eivissa.

Viatjar en ferri és l’opció més econòmica de viatjar i la millor manera de moure’t entre illes, a més Formentera no té aeroport, només arriben els vaixells, agafes el ferri d’anada a Formentera a les 09h00 del matí, l’ultimo ferri de tornada a les 21h00, podràs aprofitar tot el dia i descobrir racons encantadors de l’illa.

Si no tens pensant allotjar.te a Formentera, visitar l’illa en un dia és una escapada que no has de perdre’t, però si tens més temps l’ideal és estar uns dies per a gaudir.

Far de la Mola

Una vegada arribis al port, un dels llocs que pots visitar és el Faro de La Mola, aquesta en lloc més alt i pots veure les vistes, mentre et prens un cafè en la cafeteria del costat.

Es Caló

Un altre dels llocs que no pots perdre’t és Es Caló, just al costat del poble de pescadors, et cridés l’atenció els colors de l’aigua.

aigües turqueses Es Caló – Formentera

Platja Migjorn

Fer una passejada per aquesta platja t’encantarà, és molt tranquilla amb aigües cristallines i sorra blanca, comptes amb més de 4 km de passeig, en els restaurants de voltant pots menjar alguna cosa.

Playa Migjorn

Far del Cap de Barbaria

És un dels llocs més bonics a Formentera, per això et recomanem que no deixis d’anar, els miradors amb vista a la mar, són els més visitats sobretot per a veure la posta de sol, que en aquest far és una de les millors del món.

Far Cap de Barbaria

Sabem que si vens a Formentera, sens dubte voldràs tornar, nosaltres t’ho posem fàcil, només has d’entrar i reservar el teu Próximo Ferry 😉