Viatjar a Menorca amb nens

Próximo Ferry | Març 10, 2023

Menorca és una illa tranquila, ideal si vas amb nens, i amb quantitat de plans per a gaudir d’unes vacances en familia, et donem uns consells, continua llegint!

Què no cal perdre’s a Menorca? les seves cales, no pots visitar Menorca, sense haver gaudit en familia d’un dia de platja.

Cala Mesquida

Totes les cales a Menorca són boniques, et recomanem Cala Mesquida, a Maó. Es caracteritza per la seva tranquilitat, fins i tot en els períodes de major aglomeració a l’illa i pel seu fàcil accés. Pots accedir amb cotxe i arribes de seguida a la platja de sorra amb aigües cristallines, de 300 m de longitud. Aquesta platja aquesta envoltada de naturalesa i cerquita del poble.

Sa Mesquida (Menorca)

És una platja ideal per al bany dels més petits, les embarcacions no poden fondejar prop de la costa i l’espai disponible per a banyar-te és molt ampli.

És molt còmode, el pàrquing és a prop i és gratuït, disposa de servei de socorrisme, i hi ha in quiosquet a l’entrada de la cala, així com restaurants a prop al poble.

Si t’agrada el tub respirador, en tenir fons rocosos i amb bastant profunditat, gaudiràs del seu paisatge.

A la tarda, pots gaudir de la posta de sol sobre el poble amb una llum natural que t’encantarà. Recomanem pujar al pujol que hi ha a l’esquerra de la platja per a gaudir d’unes belles vistes de la platja i de la torre de defensa construïda pels anglesos. En tot just 10 minuts es puja.

Pots acabar la jornada de platja amb un menjar o sopar en el restaurant Cap Roig que es trobar a 5 minuts amb cotxe.

Faro de Cavallería

El Faro de Cavalleria és un dels més famosos per les seves vistes a la posta de sol, especialment en els mesos d’estiu. Els seus colors i tonalitats fan que valgui la pensa veure aquest espectacle.

És fàcil arribar amb cotxe, a través de la carretera i aparcar a penes a uns metres, a més pots trobar un bar amb unes taules on pots prendre alguna cosa mentre gaudeixes del paisatge.

Faro de Cavallería Menorca

´És el far més antic, construit en 1.857, per a evitar la quantitat de naufragis que ocorrien en aquesta zona en el segle XIV. Als nens els encantarà saber una mica de la seva història i visitar els miradors de la zona.

Visita la Naveta des Tudons

El famós sepulcre històric és l’edifici conservat integrament més antic d’Europa, es va construir sobre l’any 1.000 a.c..

El preu de la visita és de només 2 € per persona, però els dilluns l’entrada és gratuita. Es pot aparcar sense problemes en el pàrquing pròxim, gratuïtament.

Trobar-la és fàcil, està situat en el km 40 de la carretera Em-1 de Menorca entre Ciudatella, està molt ben senyalitzat.

Naveta de Tudons Menorca (Islas Baleares)

Visita al parc zoológic Lloc de Menorca

Als nens els encatarà aquest espai on visitar als animals, amb museus i àrea de guerra de pintura. A més veuran animals autòctons de Menorca com l’ovella mallorquina, la vaca, gall dindi i la gallina menorquina i podran donar menjar a les cabretes i tocar els cavalls.

Visitar els museus amb exposicions d’antiguitats i geología menorquina i una exposició sobre la mar

Aquest espai està preparat per a les visites familiars, amb zona de restauració i picnic, on els nens juguen en la zona de gronxadors.

Amb Próximo Ferry, podràs realitzar la reserva de Ferri des de Barcelona/Valencia o Denia, o entre Alcúdia (Mallorca) a Menorca aquí.