Estany d’Es Peix

Próximo Ferry | Març 17, 2023

Un lloc resguardat de la mar, al costat de La Savina, encara que comunicat a mar oberta a través d’un estret pas anometat Sa Boca. Molt popular entre els seus visitants, per la seva tranquilitat, i les seves increïbles postes de sol. T’ho expliquem tot! Continua llegint

Tradicionalment, s’ ha utilizat per a la pesca i com a refugi de les embarcacions, en estar resguardat de la mar, és com una llacuna amb una petita obertura a la mar que permet l’entrada de petits vaixells per a fondejar en el Port de la Savina.

La seva protecció natural contra els temorals, ha permès la proliferació d ‘espècies d’animals i plantes que ho converteixen en un lloc excepcional.

Per aquesta forma tan singular, és la zona ideal de Formentera per a la pràctica d’esports aquàtics, com a piragüisme i la vela, al mateix temps és la zona més tranquila, per la qual cosa la fa ideal per a famílies amb nens.

Les seves aigües són tranquiles, poc profundes, ideal per als més petits de la família i a temperatura molt bona per al bany. A més, té serveis per la zona.

Si viatges a Formentera al març

Et proposem diversos plans per a viure Formentera aquests mesos de Març i abril. Pren nota de tot el que veure i visitar.e

La Ruta dels molins

És una imatge molt típica de Formentera, són patrimoni cultural, en la seva història recorden al passat agrícola de l’illa en la qual básicament es vivia de l’agricultura i pesca.

A Formentera havien set molins de vent que molien el gra, tots tenen la mateixa forma, són de torre cilíndrica en la planta de dalt estan els engranatges, baix on s’obtenia la farina i en la planta baixa s’emmagatzemava.

En la Mola es troben el Molí Vell y el Molí de Botigues, en Sant Ferran el Molí d’en Teuet i el Molí de ses Roques, El Molí d’ en Mateu y el Molí d’en Jeroni, a ponent de l’església de Sant Francesc, i el ja desaparegut Molí d’en Simon, en Es Cap de Barbaria.

El millor conservat i que es pot visitar és el Molí Vell, el seu interior ha estat restaurant i així donar a conèixer el funcionament dels molins.

Menjar a Sant Francesc Xavier

Capital de Formentera, on provar l’amanida payesa, molt tradicional, amb peix sec de Formentera, mentre gaudeixes de les terrasses del poble, molt tranquilles en aquest mesos.

Imatge del peix sec

Visitar l’àrea natural protegida Estany des Peix

Finalment, contemplar la posta de sol en la quietud de l’aigua, fan que valgui la pena visitar-ho i cen que valgui la pena visitar-ho i emportar-se un bonic record de tornada a casa.

Clima en Formentera

El seu clima suau durant tot lány, dona lloc a una vegetació meditrrània que combina boscos de pi i de savina, les màximes en aquests mesos de 19º i mínimes de 14º, fan que puguis gaudir del teu viatge al màxim.

Reserva la teva escapada de primavera en nostra web, podràs tenir informació en estat real de totes les ofertes de les navilieres, de l’estat de la mar per a viatjar, i les conexions a l’arribada del bus de Formentera.

¡Bon viatge!🥰