Platja Migjorn Formentera

Próximo Ferry | Març 31, 2023

La Platja de Migjorn, és la que té major longitud a Formentera, més de 4 km de passeig per la seva sorra blanca i aigües cristalines. Per a moltes de les persones que la visiten a l’any, diuen que és la millor platja de Formetnera. Si estàs pensant a anar, Continua llegint!

Si haguessis de definir aquesta zona de Formentera, en dues paraules, seria agradable i tranquila, les que la recomanen comenten que és ideal per a desconnectar i relaxar-se, i prendre alguna cosa o menjar en els quiosquets en la zona.

Com arribar a Migjorn

És una zona molt accessible, si arribes amb el Ferri d’Eivissa a a Formentera, quan arribis al port de la La Savina, agafa la carretera principal PM- 820 que recorre l’illa, fins al Faro de la Mola, i tots els camins de la dreta porten a aquesta platja.

Si prefereixes viatjar en bus, agafa la línia 2, i podràs visitar les zones de Ca Marí, És Arenals i És Copinar, si vols consultar els horaris del busos a l’arribada del teu vaixell, els pots fer aquí.

Et recomanem recórrer aquesta zona amb bici, en el port de la La Savina podràs llogar una bicicleta en qualsevol de les empreses de lloguer de vehicles que trobessis encara pas de l’atracada del ferri d’Eivissa a Formentera.

Port de La Savina – Formentera

Durant el recorregut amb bici, gaudiràs de Formentera en estat pur, i visitar els llocs més atractius de la zona com el far de la Mola.

Existeixen molts recorreguts que pots fer amb bicicleta, enllaçant els uns amb els altres i amb la qual podràs conèixer tota Formentera, depèn del temps que tinguis planificat per a la teua visita.

Si t’interessa, pots consultar la informació de les 32 rutes verdes que existeixen, perfectament senyalitzades, en les quals podràs realitzar en 45 minuts i una hora, les més llargues o només 15 minuts, tu tries. Informa’t aquí.

Recorrer el Pilar de la Mola amb bici (Formentera)

Hotels en Migjorn

Depèn de l’epoca de l’any que visitis Formentera, fins i tots el dia de la setmana, els preus varien en funció de temporada alta o baixa.

Quant costa un hotel a la Platja Migjorn?

El preu més barat d’una habitació a la Platja Migjorn, és de 49€, aquesta tarifa estava disponible en Apartaments És Carnetge – Formentera vacances, però el normal és trobar allotjament des de 100€ fins a 200€ per habitació, encara que depèn molt de la temporada.

Quin és el millor moment per a reservar un hotel en Platja de Migjorn?

Curiosament, el día més barat per a allotjar-se en Platja Migjorn, és el dissabte i el diumenge és el car.

En temporada baixa, el mes de gener pots trobar preus amb un 65% més barat, així que en temporada baixa és ideal per a visitar Formentera i estalviar diners.

On menjar o prendre alguna cosa a la Platja de Migjorn

En el primer va desviar que trobaràs estan els senyals que indiquen Kiosko Lucky, és un quiosquet, que just enfronti pots llogar gandules i ombrelles, i també tens a prop el el Blue Bar on prendre’s alguna cosa.

Si continues més enllà del desviament, trobaràs senyals del restaurant Es Codol Foradat, ofereix plats tradicionals de Formentera, on pots assaborir la llagosta de Formetnera, arrossos i peixos del dia cuinats a la brasa, per`que sobretot destaca per la seva ubicació i que en 2020, passo a ser gestionat per Nandu Jubany, pots llegir més en el nostre article en el blog aqui.

Seguint el camí, trobaràs una altra indicació del Restaurante Vogamari, amb vista a la mar, espectacular.

Si estás pensant a fer una escapada, pots reservar i comparar tots els vaixells que van des d’Eivissa i Formentera, tria el teu ferri aquí.