Un lloc màgic, Es Cap de Barbaria Formentera

Próximo Ferry | Maig 22, 2023

Laes persones que ho han vist diuen que és un lloc màgic, perfecte per a visitar primerenc o al capvespre, un lloc d’una serenitat indrescriptible, així descriuen el far de Cap de Barbaria en Formentera, si estàs pensant a fer una escapada a Formentera, continua llegint!

És el far més meridional de las Illes Balears, va ser construït en 1972 en la part sud de L’illa, a uns 7 km de Sant Francesc, mesura 17,5 metres i parlen d’una pellñicula espanyola que ho va posar en els seus cartells publicitaris, va ser un dels llocs a Formentera, on es va rodar “Lucía i el sexe” de Julio Medem.

Es troba a mes de 100 metres d’altura i veure les postes de sol, és una experiència que no oblidaràs, en alguns dies que fa bon temps, es pot veure la península.

Com arribar al far de Cap de Barbaria

En temporada d’eestiu, no es pot arribar fins ell amb cotxe, per a preservar l’illa de Formentera, l’accés als vehicles aquesta bloquejat, només es pot accedir al Cap de Barbaria, amb bici o caminant, la queal cosa al final et farà gaudir mes d’un entorn privilegiat.

Si decideixes gaudir de paisatge de Formentera, les rutas verdes que et portessin al far, són les 8, 10 i 11, al mateix temps passen pels jaciments prehistòrics de Cap de Barbaria.

Las rutes verdes són els camins molt ben senyalitzats i cures, que et trasdalladaran per les seves sendes a la Formentera rural o pel seu bell litoral, en total totes les línies sumen més de cent quilòmetres per a recórrer i gaudir, bé als cotxes o motos.

Si decideixes venir amb cotxe, pots aparcar a 2 km aproximadament i continuar fent una passejada.

Les vistes des del Cap de Barbaria són espectaculars, a 50 metres del far a la dreta aquesta la Cova Foradada, aquesta cova té una escala per a baixar.

Voltants del Cap de Barbaria

A l’hora de la posta de sol, es converteix en un dels llocs més visitants, des d’allí podràs veure l’illot És Vedrá.

A 150 metres del lloc, també pots visitar La Torre Des Garroveret, una torre de defensa construït en el segle XVIII, per a vigilar els naviliers pirates.

Et recomanem que t’acostis a so Es Caló, una cala de pescadors al costat de les platges d’es Caló dès Mort, i Ses Illetes.

Si estàs pensant a fer una escapada a Formentera, amb Próximo ferry, a més de comparar totes les companyies, coneixeràs l’estat de la mar i el bus que enllaça amb l’arribada del teu ferri a Formentera.

Reservar es molt fàcil, i còmode, només has de seleccionar la companyia i el ferri que més t’interessi, tens tota la info aquí