Fornalutx, el poble mes bonic d’Espanya

Próximo Ferry | Maig 8, 2023

Aquest poble de Mallorca, pertany a l’associació dels pobles més bonics d’Espanya, per la qualitat de la seva conservació. Sil vols conèixer una mica més de l’illa de Mallorca. Continua llegint!

Fornalutx aquesta situat en la Serra de Tramuntana, destaquen les seves escales de pedra i flors i tests pertot arreu.

Com arribar a Fornalutx?

Amb cotxe aproximadament trigues, 50 minuts ja que està 33 quilòmetres de Palma. Hauràs d’agafar la dt-11 fins a Sóller i des d’allí agafar la Dt.-10 que et deixaran a Fornalutx.

La línea directa en bus des de Palma, és la 204, fins a Port de Sóller allí hauràs d’agafar la línia 232 fins a Fornaluxt.

Una altra manera d’arribar, és arribar a Sóller, amb el vell tren de fusta a Palma, i una vegada estiguis a Sóller agafa la línia 232 per arribar a Fornalutx.

Et deixem la web de Transports oficials, per a consultar la freqüencia de les línies de bus aquí.

Què veure en Fornalutx

Si et preguntes que veure a Fornalutx, et donem diverses idees perqué planifiquis la teva escapada a Mallorca.

  • El millor és deixar el cotxe i visitar els seus carrers, la pedra de les seves façanes i les flors i tests adornen les cases, convidant que cada vegada més visitants treguin la seva foto per a publicar en instagram. Els carrers més fotogènics i que recomanem visitar són: Carrer del Mtge Mayol, Carrer de l’Esgleisa, Carrer de Sant Sebastià y Carrer des Vent.
  • La seva església del segle XIII, d’estil gòtic i barroc, amb diverses obres d’art dels segles XVII y XVIII.
  • Descansa i asseu-te a les terrasses de la plaça d’Espanya, i provar especialitats locals.
  • Si vols veure la seva història, visita el Casal de Can Xoroi, y veuràs les seves fotografies antigues.
  • I com no feix una de les rutes de senderisme per la Serra de Tramuntana, tens diversos itineraris que comencen al poble de Fornalutx.
Situat en el cor de la Serra de Tramuntana Mallorca

On menjar a Fornalutx?

Durant tot l’any, hi ha nombrosos restaurants a Fornalutx, pots menjar menjar típic de la zona o menjar italià o a base de tapes.

Un dels restaurants més populars és el restaurant Café Med, té el seu propi hort i cuinen productes frescos i de qualitat, la seva carta aquesta subjecta als productes de temporada. Calzone Pizzería també molt conegut, amb opció a plats sense glútens, i per a anar amb nens ideal.

Si estàs pensant a conèixer la història, cultura i gastronomia de Fornalutx, i descansar uns dies en familia o amb amics, reserva aquí el teu ferri a Mallorca, des de València, Dénia o Barcelona.