Nou Ferri : Cap de Barbaria

Próximo Ferry | Juny 2, 2023

Cap de Barbaria, nom del nou ferri que realitzarà la ruta Eivissa Formentera, és el primer ferri elèctric a Espanya de passatge i càrrega, amb emissions zero.

Pertany a la naviliera Baleària i és un dels ferris que cobreixen la línia d?Eivissa Formentera. La durada del viatje és de 60 minuts.

El seu port de sortida és el d’Eivissa, on salin tots els ferris que van a Formentera, amb destinació al nord de l’illa de Formentera, amb destinació al nord de l’illa de Formentera que és on està situat el port La Savina.

Cada mitja hora tens un ferri que uneix un port amb un altre, el primer ferri que sali al matí d’Eivissa a Formentera sol ser a les 07h00 del matí, i l’últim ferri sobre les 23h00, des de Formentera a Eivissa també tens un altre ferri que surt a les 07h00, i l’últim ferri que surt del port de Formentera sol ser a les 22h00. És l’últim trajecte al port d’Eivissa.

Però no et preocupis, en la nostra web pots comparar els ferris de totes les navilieres i veure els horaris en temps real, entra en Próximo Ferry, i compara.

Si et descarregues la nostra APP, rebràs notificacions, les incidències o cancellacions si n’hi ha, i també pots consultar l’estat de la mar……

Quant val el ferri des d’Eivissa a Formentera?

Pots viatjar, si ets resident a Formentera per 3€ o 7€ si ets resident a Illes Balears, aproximadament, per als no residents la tarifa és de 25€, pots trobar ofertes per als bitllets de ferri en la nostra web aqui.

Quins serveis ens ofereix?

Aquest ferri disposa d’una zona chill out amb un bar exterior, per als seus passatgers, que faran el viatge més agradable.

Zona chill out exterior

Comodidat i conectivitat

També disposa d’ascensor entre la zona de passatge i garatge. I conectivitat 100% alta velocidat amb tecnologia WiMax, és una tecnologia similar a la WI-FI, però proporciona accés de banda ampla d’alta velocidat en un àrea mes gran amb menys interferències.

Servei de cafetería a bord

Disposa de 2 cafeteries, l’exterior, en la zona chill out, i la que està situada a l’interior, amb una zona infantil.

Porta’t el teu cotxe en ferri

Aquest ferri té capacitat per a transportar 240 metres lineals de càrrega, aproximadament 14 camions i 390 passatgers.

Pots portar la teva moto, i si portes bici és gratis, tu decideixes com vols viatjar.

Emissions zero

Una altra de les característiques d’aquest ferri, és que garanteix l’emissió zero en zona portuària.

D’altra banda, el seu nom ” Cap de Barbaria” va ser triat perquè és un dels llocs més emblemàtics de Formentera, si vols visitar aquest lloc, tens tota la informació en el nostre blog aquí.

La seva padrina va ser Andrea Romero Escandell, una atleta de Formentera que al febrer de 2022 es va proclamar campiona d’Espanya de 5.000 metre en categoria sub-23.

Us continuarem comptant més novetats, perquè tinguis tota la informació en planificar el teu viatge, pots comparar totes les navilieres i triar l’opció que més t’interessi aquí.