Cala Saladeta – Platja en España

Próximo Ferry | Juny 30, 2023

Si busques una Cala envoltada de naturalesa, amb un entorn a penes urbanitzat i aigües turqueses, sens dubte Cala Saladeta, t’encantarà.

On està la Cala Saladeta?

La podràs trobar a uns 4 km de Sant Antoni de Pormany, a l’illa d’Eivissa, entre Sa Foradada i Cala Salada.

Com arribar a Cala Saladeta?

Una vegada arribes a Sant Antonio, aquesta situada a 10 minuts amb cotxe del centre, no et costarà trobar-la, has d’anar en direcció Santa Ines i girar a l’esquerra en el camí assenyalat.

Tingues en compte que si la visites en temporada alta, el pàrquing gratuït pot estar ple, per la qual cosa t’aconsellem que matinis, com a màxim cal estar en la Cala a les 09h30, per a no arriscar-te ja que s’omple i tanquen l’accés. Millor anar entre setmana per a evitar aglomeracions.

Si aquesta ple hauràs d’aparcar lluny, uns quilòmetres abans d’arribar al desviament de Sant Antoni, hi ha una zona de pàrquing on també pots deixar el cotxe i bus llançadora a Cala Salada, aquesta ben senyalitzat, i des d’aquesta cala per la sendera arribaràs en 5 minuts i les vistes són espectaculars.

Aquesta cala d’Eivissa, té 100 metres de longitud, ideal per a veure un dels capvespres d’Eivissa. Ës famosa per les seves aigües cristallines, ideal per a practicar tub respirador.

Sunset en Cala Saladeta Ibiza

Restaurant en Cala Salada

Et recomanem que t’emportis el teu propi picnic a la platja, ja que només hi ha un petit restaurant en la Cala veïna, Cala Salada, on pots degustar alguns dels plats típics d’Eivissa, arrossos i calderetes de llagosta, i per descomptat la seva carta també té peixos i carns. La seva carta també té peixos i carns. La seva terrassa aquesta sobre la platja, ideal també si necessites refrescar-te i rendre un refresc o cervesa mentre veus el sunset.

Planifica el teu viatge a Eivissa, en Próximo Ferry, compara totes les companyies de ferri en temps real.