Ferri Dénia Formentera

Rutes | Juny 16, 2023

Sàvies que per a arribar a l’illa de Formentera no sols es pot fer des de la Península i amb el teu propi cotxe?, t’ensenyarem com arribar fins a Formentera i què no et pots perdre en aquesta illa considerada paradís natural.

A l’hora d’anar a l’Illa, cal saber algunes coses, ja que és molt normal pensar que per a arribar a Formentera cal volar fins a Eivissa i agafar des d’allí un vaixell que et porti a l’illa, però hi ha una altra opció que és anar des de la Península en ferri.

El port més pròxim per a embarcar i el que menys temps tindràs de trajecte, és el port de Dénia, des del, fins i tot, pots portar el teu propi cotxe.

El ferri que cobreix la línia entre Dénia i Formentera, és un ferri ràpid que triga dues hores i mitja a fer el trajecte, per la qual cosa es poden fer excursions des de la Península i en un mateix dia anar i tornar, per als quals tenen poc temps és una manera de gaudir de Formentera i molt més econòmica ja que no és necessari allotjar-se en el destí, per als més curiosos, et vam mostrar que serveis té el vaixell:

Té una zona de butaques, en el centre aquesta la botiga, i després puges a la part de dalt on aquesta la zona VIP, amb butaques més espaioses, on et serveixen un refrigeri i pots sortir a la terrassa exterior.

Ferri Denia Formentera

Una vegada a Formentera, en arribar amb el teu propi cotxe des de la Península, baixes conduint directament des del vaixell, així de fàcil.

Et donem alguns consells per a moure’t per l’illa:

Si no heu portat el vostre propi cotxe, l’ideal és que llogueu una moto o una bici, res més arribar al port, a més de tenir la caseta d’informació turísitca, veureu que hi ha un munt de botigues on us podran llogar les bicis o les motos.

Com triar quina és la millor opció: si no vas a recorreràs molta distància l’ideal és que agafis una bici, perquè d’un costat a un altre de l’illa són poc més de 20 quilòmetres, si vols recórrer-la sencera l’ideal és la moto, de fet veureu quan aneu per l’illa, que és el vehicle més usat sens dubte.

Formentera com es pot veure,és un paradís natural que té alguna de les platges d’aigües cristallines més boniques del món.

De fet la mar que uneix Eivissa i Formentera, és tot un parc natural declarat patrimoni de la humanitat, això és gràcies a les grans prades de posidònia.

La posidònia és una planta marina no és una alga, que és endèmica de tota la mar mediterrània, és l’encarregada de filtrar i oxigenar l’aigua de la mar i és la que li dona aquest color únic tan característic.

És una planta que és vital per a l’ecosistema marí, ja que sense aquestes prades de posidònia desapareixerien moltes de les espècies marines que hi ha actualment, hi ha zones del mediterrani en la qual en haver desaparegut la posidònia també han desaparegut la majoria d’espècies marines.

Responem a la preguntes més freqüents, que ens realitzen els viatgers que estan interessats a viatjar amb el Ferri Dénia Formentera.

  • Què es riga de Dénia a Formentera amb vaixell?
  • On et deixa el vaixell a Formentera?
  • Quant temps triga el ferri des d’Eivissa a Formentera?
  • Quin preu té el ferri de Dénia a Formentera amb cotxe?
  • Que opinen els passatgers del ferri Dénia Formentera

Qué es triga de Dénia a Formentera amb vaixell?

La companya Balearia opera aquesta línia amb un ferri ràpid que arriba directament a Formentera, sense fer escala a Eivissa, en aproximadament 2h i mitjana.

Et permet portar el teu vehicle o pots deixar.lo en el pàrquing per a recollir-lo a la volta del teu viatge.

El seu horari permet fer una excursió d’anada i volta en el mateix dia, sortida a les 08h30 des del port de Dénia, i volta des del port de Formentera a les 21h00.

On et deixa el vaixell a Formentera?

En el port de La Savina en Formentera, és l’únic port on entren tots els ferris des d’Eivissa o des del port de Dénia.

La distància entre el port en la Península, Dénia i el port a Formentera són de 111,1 km, és un port on res més baixar del ferri, tens tots els serveis al teu abast, restaurants, hotels, parada de bus, parada de taxis i oficines de vehicles de lloguer.

Quant triga el vaixell des d’Eivissa a Formentera?

La travessia dura de 25 a 60 minutos, depèn del tipus de Ferri, en general dura aproximadament 30 minuts, alguns ferris porten vehicles i triguen aproximadament 60 minuts.

En la nostra web o APP, pots veure la comparativa en temps real de tots els Ferris que van d’Eivissa a Formentera diàriament, amb les seves prestacions, l’estat de la mar, fins i tot la parada del bus a la teva arribada a Formentera.

Quin preu té el ferri de Dénia a Formentera amb cotxe?

El preu del ferri Dénia Formentera pot variar, depenent de l’acomodació que seleccions, i el tipus de ferri, la mitjana del bitllet anada i volta, d’una persona amb el seu cotxe aquesta entre els 145€ als 200€.

Per aquesta raó, et comparem tots els ferris perquè trïïs el mijor preu.

Què opinen els passatgers del ferri Dénia a Formentera?

Els passatgers que viatgen amb el ferri Dénia Formentera, estan satisfets amb el seu viatge, no els sembla una travessia llarga, arribar en aproximadament 2 hores i mitja a Formentera és un trajecte còmode. A més pots prendre’t alguna cosa en la cafeteria i mirar la botiga a bord o simplement explicar-li als teus amics per wasap el teu viatge o veure alguna pellícula, ja que tens aquests serveis a bord, durant la travessia.

Si necessites més informació per a planificar el teu viatge, no oblidis llegir els nostres consells de viatge aquí.