Ferri a Formentera amb cotxe

Rutes | Juliol 28, 2023

Formentera en coche

Si ets dels quals necessites viatjar amb el teu cotxe a Formentera, o si decideixes llogar-lo a l’illa, et donem tota la informació necessària perquè planifiquis el teu viatge, Continua llegint!

  • Com organitzar la teva ruta a Formentera?
  • Lloguer de cotxe a Formentera La Savina
  • Documentació del teu vehicle per a embarcar en ferri
  • Com fer la reserva del Ferri Eivissa a Formentera?
  • Tu aplicació imprescindible si viatges a Formentera
  • Mapa ruta per Formentera
  • Faro Cap de Barbaria : localizació pàrquing Faro
  • Es Cavall d’en Borras
  • Pàrquing Es Cavall d’en Borras
  • Ses Illetes
  • Pàrquing en Ses Illetes
  • Faro Pilar de la Mola
  • Pàrquing Faro de la Mola
  • Caló d’Es Mort
  • Pàrquing en Calo d’Es Mort

Com organitzar la teva ruta a Formentera?

Formentera, té llocs increïbles, és important seleccionar els llocs que vols visitar abans de començar a planificar el teu viatge, aquest post et servirà d’inspiració, et proposem els llocs més bonics a Formentera per a veure una posta de sol, fes clic aquí.

I en segon lloc, si et decideixes per la comoditat en portar el teu propi cotxe, tingues en compte, que l’entrada de vehicles a Formentera, està regulada per a cuidar el medi ambient, Què has de fer? entrar en el web del Consell Insular aquí, t’informa dels mesos en què s’aplica aquesta normativa, més la taxa que et correspon pagar o si el teu vehicle està exempt, una vegada aportis les teves dades podràs aconseguir l’autorització per a circular per Formentera.

Lloguer de cotxe a Formentera: La Savina

Decideixes no portar-te e cotxe en el ferri, has decidit llogar el teu cotxe, moto o bicicleta, perfecte, una vegada que arribis amb el ferri d’Eivissa a Formentera, en el mateix port de La Savina, podràs trobar tot el que necessitis.

Molt prop de l’estació marítima de Formentera, veuràs les oficines de les empreses de lloguer, en aquest post “Quin tipus de transport triar en Fomentera” et deixem algunes webs de les empreses que treballem a l’Illa, perquè tu mateix trïis.

Formentera ruta en coche

Documentació del teu vehicle per a embarcar en el ferri a Formentera

Com és habitual, has de portar el teu permís de conduir i l’assegurança en vigor per a conduir, les navilieres et demanaran la fitxa tècnica del vehicle per a comprovar el tipus de vehicle que has indicat en la reserva, i si s’ajusta a l’espai que tens reservat en el celler del vaixell.

Com fer la reserva del ferri Eivissa a Formentera?

Entra en Próximo Ferry, selecciona les dates del teu viatge, en el motor de reserva has de seleccionar la casella corresponent i inidcar que viatges amb vehicle, igual que el nombre de passatgers, confirma i et compara totos els ferries disponibles, amb els quals podràs embarcar el teu cotxe, perquè no totes les companyies l’admeten.

En continuar, et demanarà la marca del cotxe, model, matrícula i llest, ja tens la teva reserva.

La teva aplicació imprescindible si viatges a Formentera

Et recomanem que et baixis la nostra APP, entre els avantatges que tens és que t’indica l’estat de la mar a l’hora de viatjar, i t’avisem en temps real si hi ha incidències o cancellacions.

Mapa ruta per Formentera

Es Cap de Barbaria

Camí del Es Cap de Barbaria, és dels llocs més fotografiats que hi ha perquè surten fotos de postal, famós per ser la portada d’una pellícula “Lucía y el Sexo”, on el far és l’escenari de diverses seqüències de la pellícula.

Et recomanem visitar-ho per a la posta de sol, i gaudir de les seves vistes, es pot accedir a ell i a la cova que està al costat, “Sa Foradada”.

Localització pàrquing Faro

Podràs aparcar el cotxe a uns 2km del far, a partir d’aquí has d’accedir passejant, l’accés amb vehicles està limitat. Aquesta és la ubicació en Google Maps, aquí.

Es Cavall d’en Borras

És la platja abans d’arribar a Ses Illetes, per a arribar fins ella has de fer una passejada per una passarella entre les dunes de sorra, aquesta platja és molt tranquila on l’aigua no et cobreix molt, famosa pel chiringuito “Beso Beach”.

Aquesta platja és coneguda com la platja del banc, “no hay verano sin beso”, una de les imatges que més voras en instagram a l’estiu.

Pàrking Es Cavall d’en Borras

El pàrquing igual que la platja, és el Parc Natural de Formentera, no és gratuït, cobren uns 4€ al dia. Si vas a Ses Illetes, et serveix el mateix tiquet. La ubicació de google maps, la pots veure aquí

Ses Illetes

Reconeguda per ser una de les platges més visitades, forma part del parc Natural de Ses Salines d’Eivissa i Formentera, té 450 metres per a recórrer i el seu color de l’aigua et cridarà l’atenció.

Pàrquing Ses Illetes

Aquesta platja té un límit d’aforament de vehicles per a protegir-lo, hi ha diversos pàrquings que pots anar canviant-te, guarda el tiquet, ja que tens accés a totes les platges del Parc Natural, l’entrada et pot costar uns 4€ al dia.

Tens la ubicació de Google Maps aquí.

Faro de la Mola

Situat en la part oriental de l’illa de Formentera, les vistes des del penya-segat a la mar són increïbles, està situat en el punt més alt, recomanem veure el capvespre, ja que asseure’t i prendre alguna cosa admirant les seves vistes és una experiència que no has de perdre’t.

Es pot visitar el seu interor, l’entrada és de 4.5€.

P`rquing del Faro de la Mola

El pàrquing és de sorra, està just a à esquerra de camí al far, en la carretera, on està el quiosquet en el qual pots prendre alguna cosa mentre gaudeixes del lloc.

Tens la ubicació en Google Maps aquí.

Es Caló d’es Mort

És molt reconeguda per les “escars” on els pescadors resguardaven els seus vaixells de pesca de la mar, són de fusta i encara es conserven com una particularitat d’aquesta cala.

Les seves aigües son tranquilles, aïllades, el seu accés no és fàcil i no és apte per a persones amb mobilitat redïda, no hi ha serveis en aquesta cala pel que t’aconsellen que portis aigua i el necessari per a gaudir d’un dia de sol i platja.

Es Caló des Mort

Pàrquing en Es Caló d’es Mort

Pots aparcar prop de l’hotel Maryland que es troba a prop, aproximadament a uns 700 metres, i també hi ha espai prop del restaurant Casa Blanca a uns 500 metres.

Tens la ubicació de Google maps aquí del pàrquing de l’hotel Maryland.

Esperem que et serveixi d’inspiració i ajuda en el teu pròxim viatge 💙