Ses Platgetes

Rutes | Abril 14, 2023

Ses Platgetes un racó per a gaudir del sol, la platja i la gastronomia de Formentera, si busques un lloc on gaduir de les teves vacances, Continua llegint!

Com arribar fins a Ses Platgetes?

El seu accés és molt fàcil, cal seguir la senyalització, està situado al Nord de de Formentera, has de dirigir-te al poble de Es Caló, i aparcar allí el teu vehicle, i passejant per les passarelles de fusta a Ses Platgetes.

Pots arribar amb transport públic, agafa la línia L2 fins a Es Caló, tens tots els horaris del bus aquí. En temporada alta, tens disponible també la línea turística L3 que és perfecta per a visitar Ses Platgetes, ja que disposa d’una parada prop de la platja.

Què fer en Ses Platgetes

Pots practicar snorkel degut a la seva gran fauna marina, fa que sigui un paradís, tombar-te en la seva sorra blanca, gaudir del sol i de les seves vistes espectaculars.

Aquesta platja està protegida pels penya-segats de La Mola, i el seu paisatge entre dunes, la seva platja sorra i roques amb l’aigua turquesa, fa un contrast que val la pena contemplar.

A més, compta amb servei d’hamaques i ombrelles, per a estar molt més còmode.

Gaudir de la gastronomía de Formentera

Trobaràs restaurants en Es Caló, on poder menjar alguna cosa o simplement prendre’t un cafè amb vista a la mar.

El lloc més pròxim és Cafe Rafalet, a 0.2 km de Ses Platgetes, si vas una mica més lluny trobaràs més llocs on poder triar.

Faro de la Mola

Et recomanem que si passes el dia en aquesta zona, t’acostis a La Mola per a gaudir de les vistes dels penya-segats i el capvespre 🌞

Entra en el cercador de Próximo Ferry i compara totes les ofertes disponibles per a viatjar a Formentera aquí.