Alguns mercats de les Pitiüses

Próximo Ferry | Juliol 10, 2023

Artesans, artistes y dissenyadors venen les seves creacions en els múltiples mercats ambulants que ofereixen les illes d’Eivissa i Formentera. Un lloc on el talent artístic atreu a turistes i residents tots els estius, encara que alguns d’ells estan oberts tot l’any.

Mercats a Eivissa

El més famós de tots és el de Las Dalias, a Eivissa. Està situat una mica abans d’arribar al municipi de Sant Carles. S’ha convertit ja en un símbol de l’illa i gairebé una parada obligatòria. El principi de Las Dalias es remunta en els anys 50 del segle passat i va anar amb l’arribada dels hippies que es va convertir en un punt de reunió, fins avui dia, que es pot gaudir tots els dissabtes de l’any.

Un altre dels mercats ambulants que pots visitar a Eivissa és l’Hippy Market de Punta Arabí, en Es Canar. Hi ha més de 500 llocs i es pot assistir tots els dimecres d’abril a octubre. En ell trobaràs moda, artesanía, bijuteria, complements, cosmètica natural, antiguitats, instruments musicals i articles de diferents parts del món, a més d’una gran oferta d’oci.

Mercats a Formentera

Horarios y dirección de todos los mercadillos de Formentera
Imatge i informació del Consell de Formentera

Mercat Sant Francesc

Direcció: Carrer Major de Sant Ferran

A Formentera existeixen 6 mercats ambulants durant la temporada alta. De l’1 de maig al 12 d’octubre, tots els dies, excepte els diumenges, de 10 a 14 h en la plaça i els carrers principals de Sant Francesc pots comprar-te un record o una mica de moda.

Mercat La Savina

Direcció: Passeig de la Marina

En el passeig marítim del Port de La Savina, tots els dies de les 10 a les 00h, del 15 de maig al 30 de setembre, hi ha un mercat ambulant on majoritàriament es pot comprar roba i complements.

Mercat artesà És Pujols

Direcció: Passeig marítim des Pujols

Un preciós passeig al costat de la platja de Es Pujols pots visitar el mercat ambulant que s’exposa tots els dies de 19 a 00h, de l’1 de maig al 30 d’octubre.

Mercat artesà i artístic Sant Ferran

Direcció: Carrer Major de Sant Ferran

I des del 27 de maig al 30 de setembre, en Sant Ferran hi ha dos mercats ambulants en el passeig per als vianants al costat de la plaça. Hi ha un mercat artístic dijous, divendres i dissabtes i el mercat artesà que també està exposat dijous, divendres i dissabte. L’horari per als dos és de 20 a 00h.

Mapa dels mercats ambulants principals a Formentera

Mercat artesà La Mola

Direcció: El pilar de la Mola

I també els dimecres i diumenges del 3 de maig a l’11 d’octubre, de 16:30 a 22:30, en La Mola, està un dels mercats ambulants més visitats de Formentera, on només es venen productes artesans, originals i fets a mà.

El millor d’Eivissa i Formentera és la quantitat de ferris que uneixen les Pitiüses, per la qual cosa se’ns ofereix una gran varietat de connexions per a visitar les duse illes. Gràcies, a l’app de Próximo Ferry podràs estar al corrent de les pròximes sortides i comprar de manera senzilla els passatges per a anar d’una illa a una altra.