La Savina, port de Formentera

Próximo Ferry | Juliol 21, 2023

Un port acollidor, aquí és on arriben tots els ferries d’Eivissa, alguns mesos a l’any també els ferries des de Dénia, és el punt des d’on tots els viatgers comencen la seva aventura a Formentera.

Aquest port es prolonga des del Estany des Peix i acaba en Sa Sequi. Va ser desenvolupat a la fi del segle XIX i principis del XX, amb el propòsit de prestar als amos de les embarcacions amarrades en el Estany des Peix un espai altern on resguardar-se. Amb els anys es va transformar en un punt clau a Formentera, per a exportar la sal que es recollectava i es van anar construint tot tipus d’infraestructures per a beneficiar el seu transport.

Actualment totes aquestes installacions s’han reconvertit per a enfocar-se al turisme i el port de La Savina, és la primordial via de proveïment per a tota l’illa.

Si recorres el port anem trobant diferents establiments que des de primera hora del dia proposen transports de tota mena que pots llogar per a conèixer l’illa. A més hi ha diferents bars i llocs on pots menjar o prendre alguna cosa mentre gaudeixes de l’ambient del port.

Cada día de 10.00h a 00.00h , tens el mercat Hippy, en el Passeig de la Marina on serà fácil portar-te un record del teu viatge a Formentera, o gaudir de la posta de sol en el costat ponent del port, on podràs portar-te una foto especial de record.

Si decideixes recórrer l’illa caminant o amb bici, des del port de La Savina, tens la ruta 2 La Savina – Sant Francesc – Es Pujols, coneixeràs Ses Salines, patrimoni cultural de Formentera. Recorreràs el camí de Es Brolls, a l’hivern es poden observar flamencs, garses i ànecs, és un entorn molt peculiar, amb bicicleta aquest recorregut el podràs realitzar en 30 minuts, passejant uns 85 minuts aproximadament.

Si pensen viatjar a Formentera, entra en Próximo Ferry i compara totes les companyies i compra el teu billet d’Eivissa a Formentera.