Baleària Ferry Eivissa Formentera

Próximo Ferry | Agost 8, 2023

Baleària és una de les 4 navilieres que operen amb ferri que salin des del Port d’Eivissa a Formentera, i també és ll’única companyia que uneix Formetnera, sense escales, des del Port de Dénia.

  • Quant triga Balearia d’Eivissa a Formentera?
  • Quants ferris hi ha d’Eivissa a Formentera?
  • Quant triga el ferri entre Eivissa i Formentera?
  • Horari Ferri Eivissa Formentera
  • Ferri Eivissa Formentera barat
  • Ferri Eivissa Formentera amb cotxe opinions
  • Preu ferri Eivissa Formentera de Baleària

Quant triga Baleària d’Eivissa a Formentera?

Depèn del tipus de Ferri, la mitjana és de 35 minuts entris els ferris ràpids, el nou ferri de Baleària “Cap de Barbaria” , triga 60 minuts.

Quants ferris hi ha d’Eivissa a Formentera?

En temporada alta, pots trobar un ferri sortint del port d’Eivissa cada 20 minutos, el primer ferri que sali al matí és a les 06h30 amb destinació Formentera, i l’ultím ferri a les 01h15 del matí, a l’agost pots trobar més de 70 sortides diàries.

En temporada baixa, es redueix a la meitat, solen ser unes 35 sortides diàries.

Per aquesta raó, per a nosaltres va ser tan important posar en marxa Próximo Ferry per a oferir totes les sortides dels ferris en temps real i no sols això, sinó que tinguessis total la informació important per a planificar el teu viatge, com l’estat de la mar, els serveis del vaixell, i l’enllaç de la línia de bus que tens a la teva arribada al Port de Formentera.

A més, en la nostra web/APP, pots afegir vehicles, mascotes que són els avantatges de viatjar en ferri, pots triar portar-te el teu vehicle,. I és molt fàcil fer la reserva en 4 passos, així evites esperes i cues en el port.

Quant triga el ferri entre Eivissa Formentera?

Aproximadament triguen de 30 a 35 minuts de mitjana, en la nostra web/APP pots veure l’arribada i sortida, i comparar.ho amb alguns ferris que triguen una mica més, de 50 a 60 minuts, de totes les companyies navilieres que uneixen l’illa de Formentera amb Eivissa.

Horari Ferri Eivissa Formentera

L’oferta de ferris que van des d’Eivissa a Formentera és àmplia, en temporada alta els horaris s’amplien, el primer ferri del matí que sali cap a Formentera es és a les 06h30 del matí i arriba a l’illa a les 07h10 amb la compañia Trasmapi. A l’agost pots trobar que l’últim ferri que sale des de Formentera és a les 01h15 del matí amb la compañia Formentera Lines, i arriba al port d’Eivissa a les 01h55 de la matinada.

En temporada baixa, encara que es redueix el nombre de trajectes en ferri, l’oferta és amplia, perquè puguis planificar el teu viatge

Reserva en proximo Ferry

Ferri Eivissa Formentera barat

En la nostra web/APP podràs veure les ofertas disponibles de cada naviliera, si reserves amb antelació pots obtenir el preu més barat en el ferri d’Eivissa a Formentera, també surt molt més barat agafar anada i volta en la mateixa reserva, que reservar el trajecte d’ANADA i més endavant el trajecte de tornada

T’aconsellem que si viatges des de la Península, miris amb les companyies navilieres aquí, i comparis els trajectes des de València, Dénia o Barcelona a les Illes Balears, podràs comparar totes les companyies i seleccionar el millor preu

Des de el Port de Dénia, el ferri de Baleària en temporada alta, posa en marxa la seva excursió d’anada i volta en el mateix dia a Eivissa o Formentera, és una manera de passar un dia a l’illa, així aprofites el dia, i t’estavies l’allotjament, tu tries el que més t’interessi.

Si decideixes viatjar amb el teu vehicle, i no dependre del bus o del lloguer quan arribis al port de Formentera, no tots els ferris permeten embarcar el cotxe, informa’t en el nostre comparador de ferris, veuràs que al costat de la sortida senylalitzen els vaixells que permetren o no viatjar amb cotxe.

Ferri Eivissa Formentera amb cotxe opinions

El ferri de Baleària i Trasmapi els passatgers que porten el seu vehicle, opinen que l’embarcament és ràpid i puntual, pots afegir a la teva reserva, cotxes, motos, furgonetes… i les bicis viatgen gratis.

Alguns passatgers opinen que és molt còmode portar el teu equipatge a bord del vehicle i així no haver de carregar-lo per a pujar al ferri, a més no hi ha límit d’equipatge i pots portar tots els extres que necessitis.

Important: Abans de viatjar informa’t de la regulació d’entrada de vehicles a Formentera, toda la info aquí.

Preu del Ferri Ibiza Formentera de Baleària

A l’estiu, tens una oferta per a viatjar en el dia, des de 52€ embarcant el teu coctxe, si ets resident a Balears 23 €, preus d’anada i volta.

Pots comparar i triar la millor oferta aquí.