Viatjar d’Eivissa a Formentera

Próximo Ferry | Agost 25, 2023

una mujer viajando en ferry de Ibiza a Formentera

Busques informació útil i pràctica per als teus viatges, continua llegint aquesta petita guia ràpida, per a gaudir d’aquestes dues petites illes paradisíaques que són Eivissa i Formentera.

Si vols realitzar una escapada d’un cap de setmana complet i gaudir de dos dies plens d’aventura, et comptem tot el que has de saber i que llocs visitar, amb poc temps entre totes dues illes.

Com arribar fins a lIlla d’Eivissa? teniu dues opcions: la primera arribar amb avió, l’aeroport d’Eivissa es troba a uns 78 km de la capital, i la segona opció, arribar en ferri, des de la Península, ho pots fer des dels ports de Barcelona, València o Dénia.

En Próximo Ferry, pots comparar totes les companyies que viatgen des de la Península a Eivissa o Formentera.

En arribar a l’Illa d’Eivissa, com pots viatjar amb el teu propi cotxe en el ferri, una vegada atraqui en el Port d’Eivissa, agafes el teu cotxe i còmodament, sense dependre de ningú pots moure’t per tota l’illa.

Si viatges sense cotxe, pots reservar un cotxe, moto o bici a Eivissa o també pots consultar els horaris del bus aquí i moure’t per les illes de manera fàcil.

Comencem amb aquests llocs top per a conèixer l’Illa d’Eivissa:

  • Dalt Vila
  • Cala Compte
  • Mercadillo de Las Dalias
  • Cala Es Bol Nou
  • Es Vedrá
  • Sa Caleta
  • Playa Benirrás

Et recomanem que visitis a eivissa, el seu barri antic, Dalt Vila, visitar les seves muralles i portes medievals, és espectacular, es conserva molt bé, les vistes i els baluards és una visita obligada.

imatge de Dalt Vila Ibiza

Altres llocs molt especials, són les seves platges i cales, Cala Compta és una de les més visitades, destaca pel seu accés, és molt fàcil arribar i una vegada allí gaudir dels seus serveis, disposa d’hamaques, ombrelles, servei de socorrista i un quiosquet on es pot menjar alguna cosa si es té gana, però sobretot, aquesta cala, destaca pel seu paisatge natural. Surten unes fotos de postal.

Us recomanem arribar aviat, perquè des de la primera hora del matí s’omple aviat, sobretot en temporada alta, i practicar Snorkel, ja que amb les roques, el paisatge és molt divertit.

El mercat de les Dalias, és un altre lloc que has de visitar, no sols t’emportaràs un record del teu viatge, sinó que podràs menjar, i visitar-lo a la nit és tot una experiència, l’ambient t’encantarà.

Cala Es Bol Nou, és diferent per la seva roca vermellosa que contrasta amb l’aigua turquesa, és un paisatge natural que el fa diferent de la resta de platges d’Eivissa. L’aigua aquesta en calma, és com si et banyessis en una piscina.

Anar a conèixer el peñon de Es Vedra, aquesta més o menys a 30 minuts del centre de la capital, és un lloc molt bonic, la millor hora és en la posta de sol, tindreu una vista espectacular.

Es Vedra Eivissa

Una altra platja és Sa Caleta, podràs gaudir d’un lloc únic, i veure les construccions de fusta on els pescadors guarden les seves embarcacions tradicionals a vela, els llaüts de fusta, el seu entorn natural t’encantarà.

I finalment, a Eivissa, visita Cala Benirrás, en aquesta platja les postes de sol, té molt encant.

Si estàs a Eivissa, tens temps d’una escapada d’un dia a l’Illa de Formentera.

Per a arribar des d’Eivissa a Formentera, has d’anar en ferri, ja que Formentera no té aeroport, el viatge sol dura 30 minuts, perè et dona temps per a gaudir de les boniques vistes a Dalt Vila.

Top llocs què visitar a Formentera:

  • Ses Illetes
  • Ses Platgetes
  • Es Caló de San Agustí
  • Mirador de Formentera
  • Pilar de la Mola
Ses Illetes Formentera

En Ses Platgetes, recomanem fer una passejada per les seves passarelles de fusta, mentre gaudeixes de les vistes de les seves platges.

Si vens a Formentera pots comprar els tiquets del ferri en linia en booking.proximoferry.com i et compara tots els ferris en temps real i t’estalvies les cues de gent que et saltaràs gràcies a portar les targetes d’embarcament en el teu mòbil.