Ruta amb bici per a conèixer Formentera

Próximo Ferry | Setembre 1, 2023

Ruta en bici por Formentera

T’agrada anar amb bici i aquestese gusta ir en bici y estàs buscant pla per a fer una escapada, et presentem un pla imprescindible per a conèixer Formentera en poc temps. Continua llegint!

  • Com arribes a Formentera amb bici
  • Rutes per a conèixer Formentera
  • Ruta amb bici des del port de Formentera
  • Quant es triga a recórrer Formentera amb bici?

Com arribes a Formentera amb bici

Una dels avantatges de viatjar en Ferri a Formentera, és que pots portar el teu vehicle a bord, i un altre plus és que les bicis viatgen gratis, no té cap cost addicional.

Tan fàcil, como entrar en próximo Ferry, i seleccionar la casella de vehicle i indicar que portes una bici, una vegada arribis al ferri el personal a bord t’indicarà on pots deixar-la.

Rutes per a conèixer Formentera

En l’època en la qual ja fa menys calor, però que continua venint de gust un bany en les aigües cristallines de Formentera, és el moment ideal en la qual pots realitzar les rutes amb bici, i conèixer l’illa més tranquila, i natural al mateix temps que cuides el teu cos i ment fent exercici.

El Consell Insular de Formentera, presenta les seves 32 rutes verdes, que pots realitzar a peu o gairebé tots accessibles amb bici.

Ruta amb bici des del port de Formentera, La Savina

En arribar en ferri a Formentera, tens la primera ruta amb bici en el mateix port de la la Savina on atraquen tots els ferris, i et portarà a la platja de Ses Illetes, te preguntarás cuando tardarás, cada persona lleva su ritmo pero nosotros calculamos una duración de 15 minutos, es una ruta fácil a casi 4 km, el paisaje durante el trayecto es impresionante, tendrás que rodear por la playas de Cavall d’en Borràs y Ses Illetes.

Coneix la Formentera més rural

Si el que cerques és una ruta més llarga, uns 9 km, una hora amb bicicleta comença a Sant Francesc a Ses Bardetes i acabessis en el Cap de Barbaría, aproximadamente trigaràs una hora amb bicicleta, però val la pena. Durant el trajecte veuràs les construccions típiques de Formentera, i els terrenys amb figueres, unes vistes de la zona més rural de l’illa.

Aquesta ruta passa per la figuera més coneguda de tota l’illa, Blanca d’a Mestre, aquesta molt truja de la carretera que va cap al far.

Si estàs pensant a realitzar alguna altra ruta, tens més informació del Consell de Formentera aquí.

Quant es triga a recórrer Formentera amb bici?

Tenint en compte, que de les 32 rutes verdes, 30 pots anar tranquilament amb la teva bici, recorrent i endinsant-te en la història de Formentera, la teva aventura amb bici pots recórrer l’illa els dies que necessitis. Nosaltres et recomanem que almenys et quedis 3 dies.

Si no disposes de tant de temps, recorda que pots reservar l’excursió d’un dia per a estalviar-te l’allotjament i desconnectar un dia, entra en Proximoferry i fes la reserva aqui.