Viatjar en ferri Alcúdia Ciutadella

Próximo Ferry | Setembre 15, 2023

Com reservar el teu ferri de Mallorca (Alcúdia) a Menorca (Ciutadella) al millor preu, obtingues descomptes, horaris, navilieres, porta’t el teu cotxe i viatja amb la teva mascota. Tota la informació per al teu viatge en Próximo Ferry. Continua llegint!

  • ¿Des d’on surt el ferri de Mallorca a Menorca?
  • Quant triga el vaixell d’Alcúdia a Ciutadella?
  • Quines companyies marítimes operen en la línia Alcúdia <> Ciutadella
  • Quant costa el ferri d’Alcúdia a Menorca?
  • Quant costa anar en ferri a Menorca amb cotxe?
  • Ferri Mallorca Menorca horaris
  • Com puc reservar el meu bitllet de ferri d’Alcúdia a Ciutadella?
  • Puc viatjar amb mascota en el ferri d’Alcúdia a Ciutadella?

¿Des d’on surt el ferri de Mallorca o Menorca?

El port d’Alcúdia a Mallorca, està en la costa nord, és un dels ports més antics de l’illa, des d’allí el ferri connecta a Menorca i també a Barcelona.

Com arribar al Port d’Alcúdia

Des de l’aeroport: pots agafar el bus, en uns 20 minutos aproximadament et deixarà en el centre de Palma, baixa en la parada Plaza d’Espanya, i allí pots agafar el bus que arriba a Alcúdia, tens els horaris del bus aquí.

També tens l’opció d’agafar un taxi en la terminal de l’Aeroport i allí mateix tens diverses empreses que lloguen cotxes.

Pots arribar des de la Península des dels ports de Barcelona, València o Dènia i des d’altres illes, Eivissa o Menorca en ferri, amb aquesta opció pots embarcar directament el teu vehicle a bord amb la llibertat i comoditat de no dependre d’un altre transport en destí, és una dels avantatges de viatjar còmodament en ferri, el teu equipatge anirà a l’interior.

La durada del trajecte és de 7 a 8 hores, depenent del ferri, en la nostra web podràs comparar totes les companyes, preu i durada per a triar la que més t’interessi.

Quant triga el ferri que va des d’Alcúdia a Ciutadella?

En aquesta línia, operen els ferris ràpids que triguen 1 hora a connectar els dos ports, també pots trobar un altre model de ferri que no són tan ràpids i triguen unes 2 hores a arribar a Menorca.

Quines companyies marítimes operen en la línia des d’Alcudia a Ciutadella

Actualment, pots trobar tres companyies marítimes que donen servei entre els dos ports:Trasmed, Menorca Lines y Baleària.

Amb Trasmed i Baleària, també pots viatjar des de la Península a les Illes Balears.

Les freqüencies varien en temporada alta o baixa, pots trobar amb una mitjana de 8 o 10 sortides diàries, en Próximo Ferry, pots comparar totes les sortides diàries en temps real, perquè fàcilment puguis planificar el teu viatge amb comoditat.

Quant costa el ferri d’Alcúdia a Menorca?

El preu del ferri Alcúdia a Ciudatella, depèn de la companya, el ferri seleccionat i l’antelació de la reserva, quan més flexible sigui el teu viatge, més econòmic serà el teu bitllet de ferri, preu mitjà de 117€ per persona anada i volta.

En la nostra web podrás trobar ofertes de totes les navilieres, perquè estalvïis en els teus bitllets de ferri.

Quant costa anar en ferri a Menorca amb cotxe?

Amb totes les companyes pots viatjar amb el teu cotxe, t’aconsellem que consultis en la nostra web tots els serveis que ofereix cada ferri.

I comparar el preu de cada companyia, ja que depèn de diversos factors, tipus de ferri, data de viatge, flexibilitat en la reserva…el cost mitjà de portar el teu cotxe en el ferri i a Menorca és des de 150€.

Ferri Mallorca Menorca horaris

Els horaris poden canviar, es van adaptant segons la temporada de l’any, normalment el primer ferri del matí amb destinació Menorca és a les 04h30 del matí, i l’últim a les 18h ó 18h30.

¿Com puc reservar el meu bitllet de Ferri d’Alcúdia a Ciutadella?

Pel fet que la freqüencia i durada varia en totes les companyies, t’aconsellem que facis una cerca en temps real en Próximo Ferry, i així et mostrés tota la informació per al teu viatge actualitzada en una sola pàgina i no hauràs de visitar els horaris de cada ferri en les diferents companyies.

Si visitaràs l’illa, et deixem aquest post d’un dels llocs que podries visitar, Binibeca Vell

Puc viatjar amb mascota en el ferri Alcúdia a Ciutadella?

Pots viatjar amb la teva mascota en totes les ferries que uneixen Alcúdia amb Ciutadella, has d’indicar-ho en la reserva i portar la seva cartilla sanitària en vigor, recomanem que portis, transportín i corretja amb morrió per a embarcar al ferri, el personal a bord t’indicarà la zona en la qual pot viatjar la teva mascota.

I recorda, que podràs consultar les ofertes de totes les companyies en la web aquí.