Descubreix la bellesa oculta de Caló des Moro: Un paradís amagat a les illes Balears

Rutes | Novembre 10, 2023

Mallorca coneguda per les seves belles platges i aigües cristallines, guarden un secret únic i amagat: Caló des Moro. Situat en la costa nord de Mallorca.

Aquesta petita cala és un tresor amagat, un veritable paradís que espera ser descobert. Caló des Moro es famosa per la seva bellesa natural inalterada. Les seves aigües turquesas i la seva sorra suau atreuen als amants de la naturalesa que busquen un refugi tranquil per a relaxar-se i escapar de la bullicia de les àrees turistiques més concorregudes. A més, el seu accés limitat i la seva ubicació remota fan que sigui un lloc més exclusiu i menys freqüentat.

En visitar Caló des Moro, et trobaràs envoltat d’un paisatge impressionant, amb penyasegats rocosos i exuberant vegeració. Podràs gaudir d’un dia de sol i mar sense les aglomeracions típiques de les platges més populars. No deixis passar l’oportunitat de descobrir aquesta joia amagada a les illes Balears. Caló des Moro t’espera amb els seus paisatges de somni i la seva atmosfera tranquila i relaxada. Veuen i submergeix-te en aquest paradís secret!

 • Introducció a Caló des Moro
 • Localització i accessibilitat de Caló des Moro
 • La bellesa natural de Caló des Moro
 • Activitats i atraccions en Caló des Moro
 • La millor època per a visitar Caló des Moro
 • Consells per a visitar Caló des Moro
 • Opcions i allotjaments prop de Caló des Moro
 • Gastronomía local i opcions gastronòmiques prop de Caló des Moro
 • Conclusió: Por què Calo des Moro és un paradís amagat a les illes Balears

Introducció a Caló des Moro

És una bella platja situada a Mallorca, España. Està situada en la costa Sud de Mallorca, amb les seves aigües turqueses i el seu entorn pintoresc, aquesta platja atreu a viatgers que busquen un lloc tranquil i pintoresc. Els visitants poden gaudir d’activitats com bussejar amb peixos multicalors, descansar en la sorra blanca i explorar penya-segars circumdants.

L’accés a Caló des Moro pot ser una mica complicat ja que el camí que porta a la platja està marcat com a privat, però és possible concluir fins a la platja. Es recomana seguir les inicacions del lloc.

Localització i accessibilitat de Caló des Moro

Accedir a aquesta platja del sud de Mallorca, és una mica complicat, el camí que condueix a la platja està marcat com a privat, peró és possible conduir fins a la platja, però l’estacionament és limitat i durant la temporada alta és difícil trobar un lloc, per la qual cosa recomanem arribar d’hora per a assegurar un lloc d’aparcament.

A més, és important destacar que existeix un passeig des de l’aparcament fins a la platja. Els visitants hauran de caminar per una sendera empinada i escalar algunes roques per a arribar a la platja. Per això, és recomanable portar calçat adequat i tenir precaució exacta de Caló des Moro, pot utilitzar les coordenadas GPS o seguir les instruccions de les guies locals.

La bellesa natural de Caló des Moro

La belleza natural de Caló des Moro és realment impressionat. Aquesta petita cala està envoltada d’espectaculars penya-segats i paisatges que li donen aquest encant especial i la converteix en un lloc que no pots passar per alt en la teva escapada en ferri a Mallorca.

Activitats i atraccions de Caló des Moro

Caló des Moro ofereix l’escenari perfecte per a relaxar-se a la platja, prendre el sol, nedar i simplement gaudir de la bellesa natural de la zona, és un gran lloc per a relaxar-se i prendre el sol en la seva sorra blanca i aigües turqueses.

Practicar snorkel, és un paradís que ofereix varietat de peixos i fauna marina per a gaudir amb calma.

Les vistes del seu penya-segat amb el contrast de l’aigua, fan és moment perfecte per a treure unes fotos increîbles.

Passeig amb vaixell, consideri realitzar un recorregut amb vaixell per a descobrir llocs impressionats per la costa.

La millor època per a visitar Caló des Moro

La millor època per a visitar el Caló des Moro a Mallorca, és durant els mesos de l’estiu, uan el sol brilla intensament, i l’aigua de la mar està càlida i cristallina. Aquest petit paradís amagat en la costa sud-est de l’illa és un lloc perfecte per a escapar de la bullícia de la ciutat i gaudir de la tranquillitat i bellesa de la naturalesa.

Per a arribar a Caló des Moro, pots prendre un ferri des de Mallorca. Els ferris són una opció convenient i accessible per als visitants que desitgen explorar les belles platges i cales de l’illa. A més, el viatge en ferri et permetrà gaudir de les impressionats vistes de la mar Meditrránia mentre et dirigeixes cap al teu destí.

Una vegada que arribis a Caló des Moro, et trobaràs amb una platja de somni. La sorra blanca i fina es barreja amb l’aigua turquesa, creant un contrast de colors que et deixarà sense alè. La bellesa natural d’aquest lloc és simplement impressionant i et farà sentir com si estiguessis en el paradís.

Consells per a visitar es Caló des Moro

 • Portar l’equip necessari: No oblidis portar amb tu el necessari per a passar un dia a la platja. Recorda portar protector solar, tovallola, ombrella, ulleres de sol i un bon llibre per a gaudir de la Cala al màxim. També és recomanable portar calçat adequat per a caminar per les roques i accedir a altres petites cales pròximes.
 • Explora els voltants: Es caló des Moro, és només una de les moltes cales impressionats que pots trobar en la zona. Aprofita la teva visita per a explorar els voltants i descobrir altres platges pròximes, com a Cala S’Almunia o Caló des Burgit. Aquestes Cales més petites solen estar menys concorregudes i et brindaran l’oportunitat de gaudir de la bellesa natural de la costa de Mallorca en el seu màxim explendor.
 • Respecte per l’entorn: finalment, però no menys important, recorda sempre respectar l’entorn natural de Es Caló des Moro, no deixis escombraries a la platja i respecta les indicacions i normes establertes per a preservar aquest bell lloc. Recorda que estem de visita en un espai natural protegit i és la nostra responsabilitat cuidar-lo per a les generacions futures també puguim gaudir de la seva bellesa.
Vistes a Cala S’Almunia

Opcions i allotjaments prop de Es Caló des Moro

Et presentem algunas opcions per a allotjar-se prop d’aquest paradís.

Hotels amb encant

Si busques una experiència única, et recomanem allotjar-te en un dels hotels amb encant que es troben prop de Caló des Moro. Aquets establiments ofereixen habitacions acollidores i una atenció personalitzada que et farà sentir com a casa. A més, molts d’ells compten amb piscina i jardins per a relaxar-te després d’un dia de platja.

Apartaments vacacionals

Si prefereixes tenir més independència durant la teva estada, els apartaments vacacionals són una excellent opció. Podrás gaudir del teu propi espai i cuinar els teus propis menjars, la qual cosa et permetrà estalviar diners. A més, molts d’aquests apartaments es troben a pocs minuts a peu de la platja, per la qual cosa podràs gaudir de Caló des Moro en quealsevol moment del día.

Casas rurals

Si ets amant de la naturalesa i cerques un allotjament tranquil, les cases rurals són ideals per a tu. Als voltants de Caló des Moro trobaràs belles finques i cases de camp. envoltades de paisatges de somni. Podràs gaudir de la tranquilitat i la bellesa de la naturalesa, alhora que estàs prop de la platja.

Campings

SI ets dels quals gaudeixen de la vida a l’aire lliure, els càmpings són una opció econòmica i divertida. En la zona de Caló des Moro trobaràs diversos càmpings equipats amb totes les comoditats necessàries, com a banys, dutxes i supermercats. Podràs acampar prop de la platja i gaudir de les nits estrellades a Mallorca.

Hostals i pensions

Si busques una opció econòmica i senzilla, els hostals i pensions són una bona alternativa. Trobaràs establiments amb habitacions individuals o compartides, on podràs descansar després d’un dia de platja. A més, molts d’ells es troben a pocs minuts de Caló des Moro, per la qual cosa podràs gaudir de la platja sense haver de desplaçar-se molt.

En resum, als voltants de Caló des Moro trobaràs una àmplia varietat d’opcions d’allotjament per a tots els gustos i pressupostos. ja sigui que prefereixis un hotel amb encant, un apartament vacacinal, una casa rural, un càmping o un hostal segur trobaràs el lloc perfecte per a gaudir de les teves vacances a Mallorca. ¡No esperis més i reserva el teu bitllet de ferri aquí, podràs comparar totes les companyies!

Gastronomía local a Mallorca i opcions gastronòmiques prop de Es Caló des Moro

L’illa de Mallorca és famosa per la seva deliciosa gastronomia local, que combina els sabors mediterranis amb ingredients frescos i d’alta qualitat. Des de plats tradicionals fins a opcions més modernes l’ofereix culinària de Mallorca és variada i emocionant.

Plats tradicionals

Uns dels plats més emblemàtics de Mallorca és l’ensaïmada, un dolç, en forma d’espiral que es pot trobar en tots forns de l’illa. Un altre plat típic és el fregit mallorquí, que consisteix en carn de porc fregida amb patates i pebrots. També es recomana provar el tumbet, un deliciós plat de verdures rostides amb salsa de tomàquet.

Opcions gastronòmiques prop de Caló des Moro

Si vols gaudir prop de Caló des Moro, et recomanem visitar el restaurant Sa Foradada. Aquest restaurant es troba en un penya-segat amb vista impressionats a la mar i ofereix una àmplia selecció de plats mallorquins, com el xai a la brasa i el peix fresc. Un altre restaurant recomanat és Es Molí d’en Bou, que compta amb una estrella Michelin i ofereix una experiència culinària d’alta qualitat.

Conclusió, la gastronomía local de Mallorca és una delicia per als amants del bon menjar. Des de plats tradicionals fins a opcions modernes, l’illa ofereix una àmplia varietat de sabors i experiències culinàries. Si estàs prop de Caló des Moro, no dubtis a explorar les opcions gastronòmiques pròximes i descobrir els sabors únics de Mallorca.

Conclusió: Calo des Moro és un paradís amagar a les Illes Balears.

Es caló des Moro és l’espai ideal per a desconnectar, i connectar amb la naturalesa, provar la seva gastronomia única, en aquest post només t’hem posat algunes de les raons que et faran prendre la decisió de viatjar fins a Mallorca en ferri, i passar uns dies inoblidables en la cala des Moro, esperem haver-te ajudat i esperem veure’t aviat per Mallorca ¡Bon viatge!