QUIN TIPUS DE TRANSPORT POTS TRIAR A FORMENTERA

Quan hagis desembarcat al port de la Savina, a Formentera, se’t presenta un ampli ventall de possibilitats per triar quin mitjà de transport utilitzaràs per moure’t per l’illa.

Podràs moure’t per l’illa de Formentera, segons les teves necessitats en transport públic, cotxe de lloguer, bicicleta o moto.

Moure’s amb bici per Formentera

Si fóssim nosaltres els que triéssim, optaríem per la bicicleta per ser el mitjà més sostenible amb l’entorn i alhora el que et permet gaudir de cada pam de terreny, de cada detall, de cada instant. A aquesta illa que “té més mar que terra” l’has de conèixer tal com se’t presenta. Tranquil·la, austera i senzilla.

Bicicleta a la platja de Formentera (Illes Balears)

Si et ve de gust conèixer Formentera amb bici, et deixem aquest mapa, editat pel Consell Insular de Formentera, pequè facis una de les 8 rutes que proposa amb bicicleta.

Tindràs els teus avantatges i és que pots entrar gratis a les platges de Ses Illetes i Llevant i no pagues peatge de control d’accés de vehicles.

Els preus de lloguer amb bicicleta varien segons la temporada, però no serna molt elevats.

Quant es triga a recórrer Formentera?

Probablement tres dies és el temps més curt per a veure els millors llocs de Formentera i tenir temps suficient per a xopar-se del seu ambient.

En tres dies pots visitar les millors platges i cales de Formentera, visitar el far, explorar algunes torres defensives, gaudir del menjar i de l’ambient únic.

Quin dia és millor anar a Formentera?

Si pots triar la millor època per a anar a l’illa, no hi ha dubte, els millor mesos són maig, juny, setembre o fins i tot octubre.

Que temps fa a Formentera

El clima a Formentera es caracteritza per estius suaus i escassos dies de pluges, a làgost que és el mes més calorós, pots trobar máximes de 30º i mínimes de 21º, al maig la temperatura màxima és de 22º i la mínima de 14º.

El seu clima en general, fa que sigui un dels millors llocs per a visitar gairebé tot l’any, conèixer les seves platges, monuments, cultura y la seva gastronomia.

Formentera és visitada durant tot l’any, fins i tot a l’hivers en ser temperat, amb molts dies de sol, és rar, que faci molt de fred.

A l’estiu, de juny a setembre, és calorós i assolellat, és rar que plogui, i a la tardor últims de setembre a novembre, és càlid i suau, pot haver-hi llargs períodes de bon temps, però també pots trobar alguns dies de pluja i vent.

El sol és freqüent a la primavera, és la temporada ideal per a visitar les ciutat i fer excursions.

Lloguer de cotxe o moto a Formentera

Si prefereixes anar motoritzat, al mateix port podràs llogar un vehicle (moto, cotxe o cotxe elèctric). Allà, molt a prop de l’estació marítima, veuràs les oficines de les empreses de lloguer.

Aquestes són algunes de les empreses de lloguer de vehicles que treballen a Formentera i les seves webs. Tu mateix. Tria la que més et convingui:

Formotor: http://www.formotor.com/

Moto Rent Pujols: http://motorentpujols.com/

Moto Rent Migjorn: http://www.motorentmigjorn.com/

Camí de Faro del Cab de Barbaría a Formentera

Moure’s en bus o taxi per Formentera

També tens l’opció més còmoda: moure’t en transport públic. En aquest web trobaràs preus i línies regulars. Mou-te en taxi o en bus:

Autocars Paya: http://busformentera.com/

Sigui com sigui que et moguis, gaudeix de Formentera.