AMB QUIN FERRY ANAR A FORMENTERA

Per viatjar entre Eivissa i Formentera tens al teu abast un bon nombre de ferris de quatre companyies diferents que t’ofereixen diferents tipus de servei i preu.

Ferri a Formentera amb cotxe

Si viatges amb el teu vehicle podràs triar entre Baleària i Trasmapi. Les dues empreses disposen d’embarcacions per transportar vehicles i passatgers. Actualment, Baleària opera amb els ferris Posidònia, Formentera Direct i Ramon Llull, mentre que Trasmapi ho fa amb el fast ferri Castavi Jet. La durada del trajecte està entre els 30 i els 60 minuts.

En la nostra web tens els horaris dels Ferris Eivissa Formentera, i el més important t’indica les sortides en les quals el ferri admet, en el dia que seleccions.

Ferri Eivissa Formentera horaris

A més d’aquests ferris, Mediterrània Pitiüsa, Trasmapi i Baleària disposen d’embarcacions Fast Ferry que uneixen Eivissa i Formentera en uns 30 minuts. La naviliera Aquabus uneix els ports d’Eivissa i Formentera amb uns vaixells que realitzen el trajecte entre 40 i 60 minuts.

Quants ferris hi ha d’Eivissa a Formentera?

A lèstiu, hi ha major freqüència, disposes de sortides des d’Eivissa a Formentera, des de les 06h30 del matí, i l’últim ferri surt a la 01h00 de la matinada, i viceversa. Cada dia hi ha aproximadament 25 sortides.

A l’hivern, es redueix a la meitat aproximadament, solen realitzar unes 12 sortides en ferri.

Com veus, tens molt a on triar per arribar a Formentera. Si vols saber què et trobaràs a bord, pel que fa a serveis, comoditats i preus, entra en www.proximoferry.com. Allà ho tens tot: Hi haurà WiFi ?, els teus fills podran gaudir d’una zona infantil ?, etc. A més també podràs identificar quins vaixells o companyies són “low cost”, per si aquest és un factor important per a tu.

On s’agafa el vaixell d’Eivissa a Formentera?

Tots els ferris que van a Formentera arriben al Port de la Savina, una vegada allí, t’aconsellem que no deixis de gaudir la playja de Ses Illetes, si et preguntes com arribar, tens el Bus Turístic L3 que comunica el port de la Savina amb la platja en un trajecte molt còmode de 15 minuts.

Consulta tota informació i horaris del Bus aquí

Els tiquets els podràs comprar online a booking.proximoferry.com, i així t’evitaràs les cues que es fan, sobretot a l’estiu, davant de les taquilles de l’estació marítima.