AMB QUIN FERRY ANAR A FORMENTERA

Per viatjar entre Eivissa i Formentera tens al teu abast un bon nombre de ferris de quatre companyies diferents que t’ofereixen diferents tipus de servei i preu.

Si viatges amb el teu vehicle podràs triar entre Baleària i Trasmapi. Les dues empreses disposen d’embarcacions per transportar vehicles i passatgers. Actualment, Baleària opera amb els ferris Posidònia, Formentera Direct i Ramon Llull, mentre que Trasmapi ho fa amb el fast ferri Castavi Jet. La durada del trajecte està entre els 30 i els 60 minuts.

A més d’aquests ferris, Mediterrània Pitiüsa, Trasmapi i Baleària disposen d’embarcacions Fast Ferry que uneixen Eivissa i Formentera en uns 30 minuts. La naviliera Aquabus uneix els ports d’Eivissa i Formentera amb uns vaixells que realitzen el trajecte entre 40 i 60 minuts.

Com veus, tens molt a on triar per arribar a Formentera. Si vols saber què et trobaràs a bord, pel que fa a serveis, comoditats i preus, entra en www.proximoferry.com. Allà ho tens tot: Hi haurà WiFi ?, els teus fills podran gaudir d’una zona infantil ?, etc. A més també podràs identificar quins vaixells o companyies són “low cost”, per si aquest és un factor important per a tu.

Els tiquets els podràs comprar online a booking.proximoferry.com, i així t’evitaràs les cues que es fan, sobretot a l’estiu, davant de les taquilles de l’estació marítima.